Till Mama

Igår kom Astrid springande med en superfin teckning, den var full med hjärtan och högst upp i spretiga bokstäver stod det: Till Mama. Efter att vi tittat på alla hjärtan och färger så tänkte jag att vi kanske kunde ta en genomgång av hur man stavar till mamma.Mamman: Vet du, mamma det stavas med två m.Astrid: Va?Mamman: Jo man stavar ordet mamma med två m, inte ett.Astrid springer iväg och hämtar tidningen Mama och pekar på namnet:Astrid: Ska vi slå vad?Så med en klubba i potten var det bara för mamman att erkänna sig besegrad …. För den här gången!

signature

11 comments

  1. ha ha ha – nästa lektion blir spanska eller nåt annat språk ;) säg det stavas så på ett annat språk – eller har jag fel? mama, mum, mother… ja ja ha det bra idag // PiM

  2. Hahaha! Hon är för härlig din lilla Astrid! Har tänkt många gånger att man själv borde skriva ned alla såna tillfällen och funderingar genast, annars faller de så lätt i glömska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *