8 comments

  1. Nilla: Fotoböckerna är fab, jag jobbar just nu med en egen. Jättesvårt att välja bilder, men ack så fint det kommer att bli när det är klart.

  2. *ihhhhhhhhh* Nej men oj vad kul, JAG har vunnit :D Åh vad jag blir glad, jag som aldrig brukar ha tur!Tusen tack! Hittar knappt ord för att säga hur glad jag är

  3. Hej Jag måste bara fråga en sak som inte alls har med det här att göra…Jag håller på med min egen blogg för fullt, men är trött på bloggens utséende. Har nämnligen inte förstått hur man förändrar ( t.e.x har egna bilder högst upp på blogg sidan, har en bild på sig själv ovanför kategorierna, osv osv…). Har inte fått ett svar på blogg info sidan, men är OTROLIGT TACKSAM om jag får lite hjälp… Snälla, jag skulle bli väääldigt glad :)tack på förhand!

  4. Vicke: Grattis än en gång, så roligt att du blev så glad. Det gör mig lika lycklig som du! :)

    Laura: Tyvärr är det precis som Weronica svarat i sin blogg inte vi som fått sakerna på rätt plats, vi har bara bestämt var de ska sitta. Jag hoppas att du hittar någon annan som kan hjälpa dig med tips & trix.

    Varmt lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *