Länge leve våren …

Idag är första dagen i år som jag känner av pollen, eller känner av och känner av jag är helt klubbad. Täppt och ögon som tåras ideligen. Inget smink denna morgon bara djupa suckar och prat om Clarityn. Astrid hakar på och suckar hon med:Moi: Alltså mamma ser ut som hon skulle kunna göra reklam för allergimedicin, Suck!Astrid: Suck! Ja …. Men mamma, vilken bild är du då? Före eller efter?

signature

7 comments

  1. haaha hon är rolig.Dock har jag känt av pollen i ett par dagar nu i bihålorna, jobbigt att det kommer så tidigt i år. Hoppas du känner dig bättre snart och att ni får en härlig dag!

  2. Pethra: Ja visst är det en trist bieffetkt av den annars så ljuva våren. Men med lite Clarityn (eller vad de rekomenderar i år) så får vi hoppas att vi allergiker också går en fin tid till mötes! :)Stämningsfullt: Mmm, jag hoppas fortfarande på att hon ser mammas look som efter bild! ;)Catten: Ja lite söt är hon onekligen! Bilden kom fram och är på plats, Thank you!Kram

  3. Åhhhhhh… tack.Visst är det pollen nu? Som nybörjare i denna branschen tror jag att jag är sjuklig och håller på att smådö. Fy vad trött man blir!/NybörjarMo

  4. Lallis: Nja, det är inte så skoj direkt. Men att det är vår väger helt klart upp! :)KramMo: Japp, den är här nu! Jo man blir trött, ofantligt trött, men för mig brukar det släppa efter några veckor. Hoppas att det blir det samma för dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *