Länge leve våren [part deux]

Snart är det varmt ute! : )Egentligen så letade jag efter ett par snygga skor, men det ena ledde till det andra och vips så blev det ett helt collage med våriga kläder:Blus från Topshop, ljuvligt söt om än lite genomskinlig. Ett sött linne under rekomenderas!Grå byxa i cigarettmodell från H&M.Rymlig väska och vita sneakers från Ecco. Hade väskan varit lite mörkare hade jag slagit till på den direkt, nu är jag lite mer tveksam.Linne med spetsband, Baggy Jeans och Hush Puppies ballerinorna är alla från Ellos. Kanvasväskan kommer från Bon´A Parte.Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

16 comments

  1. Halloj!Du har ju världens sötaste och mysigaste blogg! Love it!Blir så lugn och harmonisk av alla fina bilder och inslag jag får ta del av:). Har för mig att det var du som tipsade om ett recept på hallonmuffins, bakade dem för några dagar sen och de var ljuvliga!De vita Ecco sneakerserna är ser ju kalasfina ut dock har jag inte sprungit på dem i en enda Eccoaffär hittills…buhu. Hojta till om du ser till dem till försäljning live i någon skoaffär.Ha en bra dag!Frida

  2. HejHar upptäckt din blogg…den rä sååå mysig..är mamma också snart till två små tjejer. har en 15 mån nu o ska få en till i sommar. :-)Du tipsar om så fina kläder..värsta modekollen ju!/H

  3. Åh vilket underbart kollage. Jag vill ha allt :) Letade efter Hush puppies ballerinorna, men de verkar vara slut redan. Så typiskt…

  4. Åh vad sugen man blir på att klä sig vårfint och gå ut i solen men burr det är lite kallt än så länge men det finns verkligen hopp om det i helgen och nästa vecka. Allt är ju jättejättefint! Den grå väskan kan jag rekommendera det har varit min favvo denna vinter rymmer mycket samtidigt som den har småfack.//Ampa

  5. Ecco-skorna är så fina, och somriga! Vet du om de finns att köpa på nätet? Jag blir alltid så inspirerad av att läsa din blogg! Vare sig det handlar om kläder, matlagning eller inredning. Trevlig helg!

  6. Alla: Tack så mycket för era fina kommentarer på inlägget. Jag ska kolla upp ecco-skorna och var de kan inhandlas och så återkommer jag om det.Frida: Tusen tack snälla du, åhh så glad jag blir! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *