Definitely ….. maybe

odd mollyÄnda sedan odd molly lanserade sin första kollektion har jag varit sugen på ett plagg, i perioder har jag varit nära men inga inköp har gjorts. En anledningen till detta är att i den här staden så finns kläderna bara på ett ställe och det är en hörna i en MQ-butik (inget fel med det, men utbudet blir lite tunnt). Sen tycker jag att det är lite svårt att hitta någon butik på nätet som har större delar av sortimentet, och då gärna i någon annan storlek än 1. GI eller inte, en etta lär jag aldrig bli. Sen har vi alternativ 3, Tradera. Där har jag hängt rätt mycket på senare tid i jakt på en kofta med knyt, eller den vrålsnygga svarta lilla jackan med ros och knyt. Jag budar lite, men när priset skjuter i höjden då drar jag mig tillbaka och funderar vidare. Men nu har suget blivit för stort, dax att skrida till verket. Anledningen är den superfina grå blusen med lite krås på som är med i sommarens kollektion, jag vill att den ska bli min. Så nu måste jag ta reda på vad jag har för odd molly-storlek och börja leta på allvar!Ni som har kläder från odd molly sedan tidigare, hur är storlekarna? Stora, små? Var har ni köpt dem? I butik eller på webben?Bild: Eget collage med pressbilder från oddmolly.com

signature

21 comments

 1. Jag har 1 eller 2 och har 38 i vanliga fall eller liten 40. Har hittat på http://www.designsverige.se (de är trevliga och serviceminded som jobbar där) och även i en lokal butik i min “by”.Blusen ser fin ut. Koftan till vänster med, men jag känner mig fånig i 3/4-ärm!

 2. Jag har storlek 0 och i vanliga fall är jag en 34 och ibland en 36.Shoppar bara kläderna i en trevlig butik i min lilla stad.Kläderna kan varmt rekommenderas jag har både tunikor och koftor och älskar dem allihop.

 3. Hej!Jag har också letat high’nlow, men lite svårt eftersom jag bor i Madrid. Hittade slutligen ett ställe som hade det mesta i många storlekar; http://www.shopgreenapple.com. Ligger i USA, så man betalar i dollarvaluta. Jag blev jättenöjd med min fina blus! Snabb och trevlig service!/Anneli

 4. Jag har en kofta från Odd Molly och den är sannerligen en favorit. Jag tycker att deras kläder är lite stora i storleken, men det kanske är olika för olika plagg. Jag shoppade den på Tintin of Scandinavia, bra och snabb service!

 5. HejJag såg efter om det fanns odd molly kläder på ebay. Det fanns det! Har ingen aning om storlekar, nytt/begagnat o.d. men du kan ju se efter vad som finns. Lycka till!!!!

 6. Jag har två Odd Molly tunikor i storlek 2. Normalt 38-40. Köpte den ena på Ajabaja.com. Snabb leverans. Tvättade hur många gånger som helst och fortfarande lika fina.

 7. Jag suktar också efter Odd Molly till min garderob, men känner precis som du, lite osäkerhet över storleken och köp via nätet. I vår stad finns inte ens en liten Molly-hörna att tillgå… :(Nu tror jag, tack vare alla kommentarer här, att jag har hittat fram till min storlek, så kanske är jag snart också budar mig fram till ett nätköp. Folkart har jag sett har lite av deras kläder. Min mamma och min moster har den koftan längst ned till vänster, mamma i den färgen och moster i en annan nyans, och jag säger bara WOW så fin den är!! För mig lutar det dock mot en blus… Det är ju snart sommar!! :)Kram kram

 8. Koftan med knyt längst ned till höger i ditt fina kollage är med på min önskelista. Så vacker. Finns i flera fina färgställningar. Ser här i kommentarerna en massa bra tips på inköpsställen. Så man ska kanske ta sig en tur i “internettet” och se om man hittar något intressant. // Ha det bra! Jellon

 9. Alla: Men ni är helt otroliga, Tack så mycket för alla tips! Jag ska genast ge mig ut på en odd molly runda! :)Kram

 10. Hej!I Gävle kan du hitta ett skapligt utbud av Odd Mollys kläder på Sivi Shop.Jag kommer fr Gävle (men bor just nu i USA), och var hemma för 1 vecka sedan och till min glädje hittade jag dessa kläder – som jag gillar skarpt – hos Sivi. De försvinner tydligen snabbare än smör i solsken så fort något nytt kommer in…..Känner mig “nästan hemma” när jag läser din blogg! Lycka till med Odd Molly!

 11. Precis som Anna ovan så tipsar jag om Sivi. “Määääään”, vill du göra ett bra köp ekonomiskt sett så köp från USA på webben, MÅNGA hundralappar att tjäna enligt väninnan. Har dock ingen bra länk att bjussa på men jag skall höra med min referens ;-)

 12. Anna & Mo: Sicken dålig koll jag har! :) Sivi Shop har jag inte besökt på flera år, vet inte varför nu när jag tänker på det för som jag minns det fanns det många go´bitar där. Tack så mycket för det tipset! :)

  Så roligt med en Gävlebo, ja nästan i alla fall. Låter trevligt att byta ut Gävle mot Pottery Barns förlovade land dock.

  Och Mo (love the määääään) har du en bra Usa-sajt tar jag gärna del av den! ;)

 13. Här har du ett riktigt odd molly freak – vågar nog inte säga hur många plagg jag har ;)….. bla har jag koftan längst ner till höger. Den tycker jag är lite smal i ärmen, alltså runt om. Jag har storlek o (34) och i bland även 1(36) – Om det är en tunika kan man ha en storlek mindre men om det är en blus (ingen stretch) tar man den lite större.Köpte senast den virkade kappan/koftan, men den satt inget fint på mig så tyvärr skickade jag tillbaka den. Det kan skilja lite på storleken när det är stickat el virkat.Jag lovar att du kommer att älska dessa plagg om du hittar rätt storlek!Kramis från mig :)

 14. Erika: Lyllos, lyllos dig som har så många fina odd molly. Tusen tack för storleksinfo, det känns som att jag börjar få lite koll nu! :)Kramis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *