Fint på väggen …

Posters från allposter.comNu lider påskhelgen mot sitt slut och imorgon väntar jobb och dagis för familjen igen. Här hemma har påsken flugit förbi i en rasande fart med många trevliga aktiviteter på schemat, men det har även funnits lite tid till ack så efterlängtad avkoppling.Härom dagen tog jag även tag i ett projekt som kommit av sig och blåste liv i det igen. När vi bytte rum här hemma förra sommaren så fick vi 6 st tavellister över som jag sedan dess gått och funderat på var de ska placeras nu och vad som ska pryda dem? Nu har jag bestämt mig för att några av dem ska sättas upp i hallen och prydas med en blanding av svartvita privata bilder i kombination med några vackra inramade posters från allposter.com. Det finns hur många olika motiv som helst på den sajten, bara att skriva in ett ungefärligt sökord och börja bläddra bland alla förslag. Jag gillar vintage-motiven och då gärna de inom mode, parfym och American (history) då de flesta är bleka i sin färgskala men samtidigt fylls bilderna av en historia som gör mig glad. De olika motiven finns i olika storlekar och pisklasser samt med eller utan ram. Vi kommer att köpa motiven utan ram och sätta dem i Ikeas Ribba som de övriga tavlorna här hemma redan sitter i.Bild: Eget collage med posters från allposter.com

signature

3 comments

  1. Men hur kul!!! jeg har presis i dag varit inne på samme side og sittet og kopiert hihi;) vintage jeg også, bare vintage fra Frankrike Cote de Azur og Italia og Monaco. Litt inspirert av semesteren som skal komma? ;)Jattefin collage og de ramene fra Ikea, de har vi også. Jättefina! :)

  2. Koselig: Se där ja, det är fler som är i pyntar tagen ser jag! :) Kan tänka mig att det är mycket Frankrike för din del, själv klurar jag på en amerikansk flagga … Inte för att jag är på väg dit, men jag gillar fäg-kombon! :)Ja visst är Ribba en fin fin ram, passar lite var stans!Annika: Ja vi får hoppas på det bästa, jag har lite svårt att de det svartvita och bleka fram för mig. Men det mår bli bra! Tack! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *