Rosa [Baby]

Glad PåskDen här bilden är inte ny, den är ca 5 år gammal och Astrid var 17 dagar när det togs. Under hennes första två månader så sov hon på dagarna och var pigg och glad på nätterna. Den här dagen var inget undantag, vi skulle ta ett foto till den lokala tidningen och mamman och pappan var helt slut, och det lilla rosa knytet hon sov och sov. Hon har på sig en rosa kofta med en liten Peter Rabbit på fickan, denna kofta används nu mer av Astrids älskade Zebra.Nu finns bara det lilla rosa knytet som ljuva minnen. Jag har en stor tjej nu, så stor att hon började skriva igår. Hon plitade ner en lång lista på saker som skulle inhandlas inför påskhelgen. Otroligt taggad med listan i hand anlände vi till Ica Maxi vid lunch idag, men med en full parkering fanns det bara en sak att göra, citera Bamse:- När det blir så här, Då är det synd att man inte kan blunda med öronen!Med det citatet tar jag lite påskledigt några dagar från bloggen, då vi ska umgås med släkt och vänner i dagarna 3. Jag hoppas att ni alla får en jättemysig påskhelg tillsammans med nära och kära!KramHelenaFler rosa bidrag hittar ni hos Nilla.Bild: Eget fotografi på Astrid i en mall från tinyprints.com

signature

15 comments

  1. Glad Påsk på dig! Jag har också haft lite problem med svarta kläder, känns inte så påskigt och vårigt och fint.. :/ Ha det fint!

  2. Hej Helena! Liksom många andra är jag fullkomligt förälskad i din blogg. Intressanta ämnen och fina foton, men också väldigt snygga kompositioner. Jag älskar ditt val av foto färger teckensnitt. En sann inspirationskälla. :)Tänkte fråga dig vilket teckensnitt du använder i headern (“En mammas dag”) – den du verkar använda mest i bloggen?

  3. Men vilket underbart litet rosa knyte!!!;) Ja visst är de små mirakel…tiden går såååå fort ju!!!__??_??_??___??_??___??_________????_??___??_______??___????_??__??_______?___??___??__??__?______?__??__???__??___??__?____?__??_____??__?____??_??__??_??________??____??___??__??___?___________?__?_____________?_?____?_____?____?_?_______o_______?_?_____=___=_____?___?_____W_____?_____?________?_______?????? ~~~*GLAD PÅSK*~~~ Önskar Millan!!!! Kram?

  4. Önskar bara en god fortsättning på påsken från sjukstugan i Bomhus.Här frodas förkyldnings &-magsjukebaciller…! Usch!

  5. Alla: Tusen tack för alla fina påskhälsningar! Här har varit en mycket fin påsk, hoppas att den varit det samma för er! :)Kramarniseen: Hoppas att det löste sig så att du hittade något lite mer färgglatt att ha på dig, själv löste jag det genom att shoppa 4 nya klänningar på Indiska! :)Paulina: Men åhh så glad jag blir nu, nästan lite rörd! Tack så mycket för dina fina ord! :)Teckensittet heter Wendy.Krammamma millan: OMG, sicken påskhare!:) En riktigt fin avslutning på påsken önskar jag dig!KramPetra: Men fy, stackars er! Hoppas att ni snart är piggare igen så att ni hinner njuta lite av påsklåvet i alla fall.Cyberkramar till hela familjen från oss!

  6. åh, så söt! jag vill ha min bebis nu genast..men det dröjer tills den 8e juni. jag får gå och klämma lite på de söta rosa kläderna som väntar på henne så länge. men det är ju ingenting mot att ha en riktig bebis att klämma på (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *