Grönt [skåp]

Vårat gröna skåpFärgveckan fortsätter med den sköna färgen grön. Detta är en detaljbild på ett skåp som står i vårat vardagsrum. Skåpet är litet och nätt, men rymmer massor av pajformar och glas som annars var svåra att få plats med i köksskåpen. På den nedersta hyllan ryms den för mitt jobb ack så viktiga routern. Jag jobbar mest och bäst från min laptop och då är trådlöst liksom ett måste. Tidigare innan skåpet kom på plats var det ett ständigt jagande och fyande på katter som ville mumsa fiberkabel, Ajabaja!Skåpet hittade vi på landet för några år sedan, min pappa skakade på huvudet och undrade om jag insåg hur mycket jobb dom skulle krävas för att få någon fason på det? Många gånger har vi funderat på att slipa och måla om det, men det känns inte rätt att göra det. Att färgen på skåpet nu mer är krackelerat ger det dess charm, och sånt ska man inte måla över i onödan. Vi vet inte riktigt historien bakom skåpet, men vi misstänker att det är min farfars pappa som en gång i tiden snickrat ihop det.Fotografi: Helena -En mammas dag

signature

13 comments

  1. Nu blir man ju nyfiken på hur det skåpet ser ut förstås =) Vilka otroligt fina foton och kollage du alltid får till. Ha en trevlig kväll!

  2. Jag tycker det finns en skönhet i det slitna, krackelerade vilket ditt skåp är ett exempel. På rätt plats,jag förstår att du hittat den, träder den fram i all sin charm.Glad påsk!

  3. Vilken underbar bild! Verkligen jättefin! Jag har en grön sekretär som min mammas morfars far snickrat ihop och som hennes morfar målat! Sådan möbler vårdar man ömt! Ha en fin skärtorsdag!

  4. Alla: Tack så mycket för era fina kommentarer, jag lovar att återkomma om några dagar med en bild på hela skåpet!Glad Påsk!Kram

  5. Jenny: Så roligt att du tyckte om bilderna, Tack!Ellas Inspiration: Tack så mycket! En riktigt trevlig avslutning på påsken önskar jag dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *