Ny favorit!

Ett litet recept utan bild.Egentligen så skulle detta recept ha kommit med en bild, men slurp sa det och så var den desserten slut.  Ni får tänka er hur det skulle kunna se ut så länge och så fixar jag en bild nästa gång vi äter den. Givetvis är även detta ett GI-Friendly tips! : )Passionsfruktsmascarpone med bär1 dl vispgrädde1 msk sockerersättning (vi bytte ut detta mot lite vaniljessens)1 burk mascarponeost3 passionsfrukter2 dl blandade bär(pistagenötter)(honung)Vispa grädden tillsammans med sockerersättningen (eller vaniljen). Blanda ner mascarponeosten försiktigt. Dela passionsfrukterna och blanda innehållet med ostcrèmen. Fördela i 4 skålar eller glas och toppa med bär eller frukt. Vi hade jordgubbar och hallon samt pistagenötter och honung, men det står inte med i originalreceptet. Med lite vanilj i crèmen så smakar det som glass,  Lovely! Receptet kommer från boken GI In The City.Vi serverade vår efterrätt i vanliga cocktailglas, men till sommaren hoppas jag njuta den i dessa läckra glas som snart dyker upp hos Indiska.

signature

8 comments

  1. åh slurp… jeg kopierer denne desserten ;) jeg får min bok om en dag eller to !!!Nå passer jeg på å smake litt chips før det børjar.og du, Cashmere Mafia som de skal vise på TV 3, se den! Jättebra serie, men de har bare gjort 7 episoder so far, Lipstick jungle også lär bli bra, men jeg tycker Cashmere var hakket vassare :)

  2. Helt uuuuunderbara coctailglas med vill-ha-stämpel!!! Mmmmm man drömmer genast om margeuritas, sol och ljumma vindar. //Jellon

  3. Al: Så roligt, Tack! Jag hoppas kunna komma med några fler trevliga GI-recept snart! :)Koselig: Ja du måste testa denna, såååå god! Jamen det är samma med mig, jag läser alla spoiler jag kan så när avsnitten äntligen dyker upp så kommer det att kännas som jag sett dem redan! ;)dahlarna: Ja visst är de fina, men jag tror att vi får vänta ca en vecka innan de dyker upp i butik.Karin: Ja Indiska börjar bli riktigt farliga nu, så mycket skoj saker man vill ha!Jellon: Eller hur! ;) Jag drömmer gärna om sol, ljumma vindar och margeuritas nu …. Bort med snön, vill inte mer!Ljuvligt hemma: Vassego! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *