Just 4 Fun

83 dagar kvar82 dagar kvar till den efterlängtade premiären, ja den i USA vill säga. Får man tro detta så lär det dröja innan den kommer till oss i Sverige, Suck! För att hålla intresset för filmen på topp så släpps hela tiden nya bilder, intervjuer och små spoilers, Kommer Big att lämna Carrie igen? Frågan på allas läppar i vår.I veckan fotades Sarah Jessica Parker och Chris Noth av Annie Leibovitz för det kommande nummret av Vogue. Ett nummer som garanterat kommer att hamna i min samlig av magazin. En av anledningarna till att SatC är en så fantastisk serie är alla kläderna, dessa unika kläder som även de har en del av handlingen. På den snygga filmsajten finns ett klipp om Patricia Fields och kläderna i filmen, mer av allt är att vänta. På samma sajt finns även bakgrundsbilder till datorn, jag piggade upp min med en vacker bild på Carrie i bröllopsklänning. Stökig säger maken, ljuvlig säger jag!Och så lite matematik: Serien gjordes i 94 avsnitt  82 dagar kvar till premiären = 12, det vill säga om man idag börjar med (eller ser ikapp) det sista avsnittet på första säsongen så kan man sedan se ett avsnitt om dagen och då avsluta med final episoden den 30 maj.Testade även detta test med 11 Satc fashion trivia frågor, jag fick 9 / 11 rätt. Hur många fick du?Bild: Eget collage med bild från JJ.

signature

10 comments

  1. Jeg sier bare en ting jeg … takk og amen for Pirate Bay og deres like, så skal vi vel få sett filmen ganske så fort likevel ;) takk for tipset om trivia (den mååå jeg jo ta!) og ikke minst fashion shoot med Carrie og Big. Det Vogue skal jeg også kjøpe, you bet! Anne Leibovitz tar nemlig bare så fine bilder, jeg har vært fan lenge! Det er jo internasjonelle kvinnedagen i dag så da får man vel være litt kvinnepatriot???Ha en fin lørdag :)

  2. mia dh: Inte illa, fortsatt trevlig söndag! :)Koselig: Jag kan bara instämma! :) Annie L är fantastisk, hennes bilder är oftast helt magiska. Jag tycker nog att vi kan kosta på oss att vara lite kvinnopatrioter även idag faktiskt! :)En skön söndag önskar jag dig!Emma: Vi kan vårat SatC-mode vi! :)Catarina: Underbara nyheter, jag ska genast skriva in det i min almanacka! Bio om 104 dagar med andra ord! :)

  3. Haha! Skönt att andra är lika galna som jag och håller koll på nedräkningen!Mitt första besök härinne och din presentation av dig själv är fantastisk! Känns verkligen som man får en riktig inblick av vem du är, inte var du bor, jobbar eller heter utan de där små sakerna som gör dig just till dig. Väldigt inspirerande!

  4. Rykten säger att SATCfilmen ska ha premiär under filmfestivalen i Cannes. Men den stora grejen är ju såklart, vad ska SJP ha på sig på röda mattan ? Jag skulle så gärna vilja vara nere i Frankrike då.

  5. Ja 21 juni är nog det som stämmer! Men du får väl åka till nåt annat land och sen den innan annars då *asg*asg*Jag hoppas fortfarande på smygpremiär med jobbet :)//M

  6. Mia: Klart man måste ha koll! :) Så roligt att du gillade infosidan, Tack!Malin S: Ja jag hörde också det, mycket spännande med vad SJP väljer att ha på sig som sagt. Blir det Sarah kläder, eller lite med åt Carrie hållet? Instämmer, jag skulle inte heller tacka nej till att närvara! ;)Minks: Låter betydligt bättre med den 21 juni. Hmm tål att tänka på …. Det är ju i bästa semester tider så …. Nejdå, jag väntar! :)Jag håller en tumme för att du får gå på smygpremiär, väntar på besked om det samma.

  7. Well, to soon to say if it’s good, but at least it’s well designed.I mean I thought I would be blocked after adding some interests, but the site helps you to add more.Cheers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *