Äntligen!

TopshopBästa nyheten denna soliga torsdag måste ju var den som sprids som en löpeld på alla bloggar idag, den om att Topshop ÄNTLIGEN leverera till Sverige! Lycka! Frakten ligger på överkomliga 5 pund och det tar ca 5 dagar att få sina varor efter beställning. Även om collaget skvallar om annat, så misstänker jag att min garderob går en ljus vår till mötes : ). För att få 10 % rabatt på en order över 40 pund skriv in: TSBDAYNEW. Sweet!Bild:  Eget collage med bilder från topshop.com.

signature

14 comments

  1. mia dh: Lyllos, det är en av de få butikerna jag saknar i Gävle. Topshop och Zara, men med i alla fall en på webben nu så är lyckan gjord! :)Ha det fint!

  2. Annika: Ja visst är det en finfin nyhet, jag och min garderob är så glada! :)Att ha det gott: Zara var på gång här i Gävle tidigare också, men den gången vann Sundsvall. Hoppas att de hittar fina lokaler och flyttar in i Uppsala, det är nämligen det de hänger på: Fab lokaler! :)

  3. alice: Jo visst har de det, men bara i de största städerna. Så bor man inte nära en butik så är det finfina nyheter. Dessutom så finns det ett större urval på webben. Om vi i Gävle tex vill shoppa några plagg så är Stockholm närmast, då är det billigare med 5 pund i frakt än att ta tåget! :)Att ha det gott: Nej det hade jag ingen aning om, Tack för fint tips! :)

  4. Kjempefine ting, likte den rose-ringen veldig veldig godt! Kjolen var også veldig fin, enkel og elegant. Minner meg litt om Frankrike faktisk … hm, jeg er visst i veldig fraaaansk stemning om dagen hihi, beror nok på at jeg skal på semester i juni til La France. O la la :)))god helg!

  5. Koselig: Ja Topshop har mycket fina ting det. Ros-ringen skulle gärna få pryda mitt finger i vår, vi får se om den finns kvar när det blir dax för beställning. Åhh så härligt med Frankrike i Juni, jag blir såååå avis! :)

    Trevlig helg!

  6. Topshop har SÅ mycket snyggt!!! Jag gillar också att dom levererar till Sverige! Men för mig handlar det om tidsbrist o man kan hitta små guldkorn på nätet… Tack för en mycket inspirerande blogg!

  7. Mia M: Att spara tid är inte att underskatta inte och pecis som du skriver så finns det ju lite mer på nätet. Tack, så glad jag blir att du inspireras! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *