And so it begins …

Astrid älskar väskor och har redan en ansenlig samling, de flesta fyndade hos mormor och farmor. I morse när det var dax för avfärd till dagis så packades en av dessa väskor full med div prylar och sedan sattes den på plats på axeln. Utanför grinden så träffar vi en granne som stannar till och beundrar Astrids fina väska:Granne: Men Astrid, en sån fin väska du har! Att du har så vuxen smak på väskor då?Astrid mumlar något till svar och går in genom grinden igen.Mamma: Men hallå där, nu går du åt fel håll dagis ligger ditåt!Astrid: Men hallå, jag kan ju inte gå till dagis med en vuxenväska heller. Jag vill ha en exklusiv ju!And so it begins …. Very soon it will be shoes!

signature

7 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *