Perfekt!

Tvätta, nyhet hos IkeaEgentligen så har vi inte en tvättstuga, det är mer en del av badrummet. Och eftersom det är en så liten yta man har att spela på så gäller det att planera in i minsta detalj för att kunna utnyttja utrymmet maximalt. Vi har kommit en bit på väg, med hyllplan på väggen samt en bänksiva. Men någon riktigt bra lösning på tvättförvaring har vi inte kommit på. Visst i tanken har det grott frön om en liknade lösning som Tvätta, den finfina nyheten från Ikea men det har stannat vid tankar. Så när februari nummret av Ikeas lilla inspirationstidning (sid 40) kom var det klockrent, mina små frön var redan realitet! En trälåda med hjul och lock som kommer att passa perfekt mitt emellan tvättmaskinen och värmepannan. Lycka!Nu är den förvisso fin som den är, men jag skulle nog i alla fall vilja måla den vit och sedan sätta dit en fin knopp eller handtag samt sätta dit lite text för att göra den lite mer personlig. Samt att den på så vis skulle passa bättre in här hemma då också. Maken suckade i vanlig ordning högt när jag berättade om mina planer:– Du vet att det finns människor som köper möbler och så är de nöjda med dem som de är!Jo jo, så är det ju men nu funkar jag inte riktigt så. Låt oss kalla det för last, en hemtrevlig last. En ny lampa, några fina pryttlar och en ny gardin sen skulle det kanske t om vara trevligt att dona med tvätten.Bild: Produktbilder från Isabella Smith samt Ikeapress.

signature

17 comments

  1. Vad lustigt…har nyss oxå suttit & tittat på den sidan då jag vill göra en minimakeover i tv.stugan, byta bänk & diskho( den är ful & brun ), måla lite sätta upp nya hyllor & gardintyg.Kommer nog göra susen =0).Lycka till med din…Kram Nettan

  2. Oh, det kommer att bli jättefint. Själv är jag på jakt efter nya handdukar till badrummet – det är också en mimimakeover.

  3. Nettan: Haha, ja det var lustigt! :) Tack så mycket och varmt lycka till med din!KramLinnéa: Hoppas hoppas!Lo: Jag hoppas och tror att det kan bli ordning på den minimala tvättstugan med tiden. Jag skulle säga att nya handdukar är bland de bästa makeover som finns. Det är snabbt, relativt billigt samt ger oanade resultat! :)Lycka till!

  4. Vilket fint collage! Bra idé att måla och sätta dit text! Det låter superfint! Ha ha, jag förstår din man! Det är inte alltid lätt med oss som ska fixa och ändra på möblerna! ;)

  5. Igår var jag in på Weronicas “En mammas dag”- blogg och blev inspirerad inför vår toarenovering i nya huset och idag när jag gått och funderat över om vi inte borde göra något åt tvättstugan så blir jag överöst med inspiration här. Tack för servicen till en rookiehusägare :)

  6. Johanna: Tack så mycket, det ska jag berätta för maken att du skrev! :)Mamma C: Åhh så jag hoppas det! :)Maria: Tack för tipset, jag ska spna in den!Mamma Millan: Jo det är ju samma problem här, snudd på obefintlig! :)KramAnnika: Tack! :) Jag tror att det kan bli lite mer personligt då, och sånt är ju viktigt för mig som det tycks! Nej, det är synd om våra män när vi kvinnor ska strula till allt när det kommer till inredning … Om han frågar, kommer jag icke att erkänna detta uttalande dock! ;)Helena: Mitt rum: Men så bra att du får lite tips till nya huset, det glädjer både mig och W! :)

  7. Tvättstugan står på vår “to do”- lista. Kul att Ikea har kommit med Tvätta-serien så att man har mer att välja mellan.(Ang. romantisk maken: jag ska höra om han tar praktikanter.. ;-) )

  8. Lox: Tvättstugan är ju oftast intn prio vid en rust, så jag förstår att den står på to do -listan. Men när det väl är dax, så är det som sagt mycket trevligt med nyheten Tvätta som kan underlätta ett bygge av denna inte allt för skojiga typ.Åhhh, hoppas hoppas! :)

  9. Jag har för inte så länge sedan ordnat för tvätten i vårt badrum och det blev jag väldigt nöjd med. Jag köpte backar på hjul från Jysk och kompletterade med några enkla tvättpåsar till strumpor och liknande och det blev perfekt. Det var så skönt att få det ordnat och man är så nöjd när man lyckas! Fast nog drömmer jag allt om en stor, jättestor, tvättstuga ändå. Ha det bäst! Kram kram!

  10. Charlotta: Jamen visst känns det skönt när man planerat, fixat och trixat och så blir man sådär löjligt nöjd! Jag drömmer också om en stoooor tvättstuga, en sån som man kan hänga tvätt i.I ett annat liv i ett annat hus, så kanske men just nu skulle jag glädjas åt lite ordning och reda bara! :)Kram kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *