Pryder sin [ute]plats

Finfin groda från ÅhlénsFörra sommaren fick jag en fin guldfärgad groda av en kompis. Den placerades ute på trallen där han i väntan på pussande flickor fick sitta och titta på de prunkande pelargonerna. Så sött var det i cirkus 10 timmar sedan hade någon långfingrad slusk varit framme och norpat min fina present. Jag var jättearg och Astrid grät och ville ringa Konstapel Blom. I år ska det bli en ny groda, denna vita med guldkrona ska få ett hem hos oss så snart den finns att tillgå hos Åhléns. Denna groda ska givetvis få njuta pelargoner och mjuka pussar från hoppfulla flickor han med, men på kvällen då blir det till att gå in. Morr för långfingrade sluskar utan samvete!Grodan ingår i Åhléns sommarkollektion och kommer att finnas på plats i varuhusen omkring vecka 15.

signature

9 comments

  1. Jaaa, det finns människor till allt. Man blir så j..la förbannad när man inte får ha sina saker ifred. Jag har två stora trävita lyktor som vi skulle ha vid vår ingång. Men sedan jag fick höra att det har norpats på andra gårdar i vårt samhälle eller att det bara har varit rent sabotage. Har dessa två lyktor fått sina platser inomhus istället. Det var bättre förr

  2. Visst är det trist att man inte får ha sina saker i fred, folk kan inte skilja på mitt och ditt .(Vi har blivit av med 17 st nyplanterade cypresser…När jag polisanmälde det sa polisen…Mycket ska man höra… .hahaha Flera grannar i området har blitt av med buskar och nyplanterade träd, då bor vi ändå i ett lugnt villaområde i stockholmstrakten.

  3. Jag tyckte det var fint med en vit grodprins. Åhléns har ofta mycket snygga grejer till hemmet men fina kläder också.. En butik finns rätt nära där jag bor.

  4. Så fräckt! Grrrr!!!!Vi blev av med en stor mässingskittel som stod i vår trädgård förra sommaren och en sågklinga, det var i och för sig lite klumpigt att lämna den utomhus över natten.Men till saken hör att vi har väldigt stor tomt och vårt hus syns knappt från gatan och man får ta en rejäl promenad uppför en lång backe för att ens komma fram till vårt hus, men någon har gjort sig omaket att ta den och sedan släpa iväg på prylarna som måste ha vägt minst 50 kg! Gissa om vi var snopna när vi kom ut på morgonen och såg att de var borta!Alice: Det var det värsta jag har hört!!

  5. Mamma C: Jamen visst var det bättre förr, tänk att det ska sticka så i vissa ögon att de inte kan låta bli att norpa eller förstöra. Riktigt trist! alice: Men herregud, vem tar sig för och gör något så korkat sä att man börjar gräva upp blommor och träd? Jösses, jag håller förvisso med polisen om att mycket ska man höra men jag hoppas att han kunde hjälpa er lite också. Vi bor också i ett lungt område, men det norpas tydligen överallt numer. Hoppas att ni har bättre tur med blommorna i år!Margareta: Ja visst var han fin denna groda, nästan snäppet finare en den vi hade under 10 timmar förra sommaren. Håller med dig, Åhléns har jättemycket fina saker och kläder, en klar favorit.Anneli: Men det kan jag tro att ni blev ja, åhh så arg jag skulle bli! Inget tycks skräma dessa människor heller, ta sig tid att gräva upp blommor och bubba tunga saker längre vägar. Herregud, var är vi på väg?

  6. Helena: Mitt rum: Mycket lunpet var det! Ja absolut tror jag att det kommer att gå lika bra med denna groda, och absolut kommer han att bli pussad i massor även han! :)

  7. Malin S: Ja visst är det, dessa är jättesöta men tänk så fint det hade varit med denna nya variant samt den helt i guld från förra säsongen. Oh´well man kan inte få allt! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *