Måndag

Powerwalk i slaskDå var det måndag igen, en ny vecka inleds och som vanligt så är man lite så där extra peppad över något man grunnat på under helgen. – På måndag ska det ske! Det har varit så halt den senaste tiden här att det hurtiga promenerandet har kommit av sig lite då så fort man gått utanför dörren imiterat Bambi på hal is. Nu är det plusgrader igen och inte en Bambi i sikte, bara slask! Dagens klädinspiration blir således, Powerwalk i slask:Jackan Anetta är ny hos Indiska denna vecka, då den är lite klockad så passar den perfekt över lager på lager som är så nödvändigt denna årstid. 595 kr.Vit polo för lite extra värme i halsen, denna från Ellos. Just nu till galet lågt pris, 49 kr.Rosa långärmad tröja, från H&M. Finns i massor av färger för 98 krSöt shoppingväska i tyg från Topshop.Snygga vida jeans från H&M. 398 krMina favoritstövlar finns nu mer i Rosa hos Rusta, galet söta och billiga. För 149 kr är de ett fynd!Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

8 comments

  1. Jeansen var snygga, lite kul med det randiga fodret längs ned på benen. Men köp inte stövlarna på Rusta. Visst är det ett fynd, köpte själv ett par ljusblå med blommönstret i höstas. Efter ca. 2 månader börja dom spricka i gummit. Har alltid nästan stövlar på mig när jag går ut med hunden på morgonen. Det är så lätt att hoppa i tycker jag. Så jag ska inhandla ett par nya, för jag går i de trasiga fortfarande. Men inga från Rusta

  2. Kläderna i alla ära (yes, me också like lager på lager) men det är verkligen dina teckningar som är den stora behållningen. De gör mig imponerad och glad – en rätt skön kombination. Fridens liljor!

  3. Nu är jag i vanliga fall ingen älskare av Rusta men vilka tjusiga stövlar. Har nu länge varit på jakt efter ett par att ha i sommarstugan och vilka kan passa bätre än dessa!?Tack för tipset!

  4. Mamma C: Jag misstänker att det inte är den bästa kvaliten för det ringa priset. Jag tror att man får se dem som ett komplement till sina vanliga stövlar. Något att dra på sig när man påtar i trädgården eller att ta på sig när det regnat i evigheter och man behöver piggas upp. Jag kör mina Viking Fox till vardags, ska du köpa nya rekomenderar jag dem vamt.Ja visst är det kul med vida jeans med mönster, jag gillar! :)Helena: Mitt rum: Jag sitter just i denna stund och drömmer mig ut, men jag har lite för mycket att göra just nu så walken får vänta tills ikväll eller så. Solen har dock dragit ifrån Gävle för denna gång, det är ack så grått ute idag.Rana: Men Tack, så gulligt av dig. Nu blev jag riktigt glad! :)Fridens liljorMargareta: Visst är det så! :)Linnéa: Jag säger som jag brukar säga om Rusta, man måste titta noooooga vid ett besök där. Man får liksom leta lite för att hitta guldkornen, men när man väl hittar dem så ler man hela vägen hem! :)Exelenta stövlar för trädgårdsarbete!Hanna-Sofia: Instämmer, Härligt! :)

  5. Jackan var kanonsnygg! Jag har inte riktigt gillat de modeller jag sett tidigare, men den här tyckte jag om. De blommiga stövlarna fick jag minsann höra av gubben att jag inte behövde. MEN vem har sagt att han ska följa nästa gång jag går på Rusta? Kram kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *