5 comments

  1. Jag håller med; Björn Gustavsson blev verkligen lördagens favorit! Gullig! Nä, musiken var det inte mycket med! Jag ser framemot alla härliga lördagskvällar framför Melodifestivalen! Oj, vad gammal jag lät helt plötsligt! :) Det är väl bara att inse fakta – det var länge sen lördagkväll var = utekvällar på stan! :)

  2. Håller helt klart med om att han var bäst i lördagskväll. I övrigt tycker jag att låtarna vara mkt nära katastrofgräns och att Christer Sjögren gick vidare med I love Europe i värsta tyska umpaumpa-stilen är ren och skär bedrövelse.Måtte kommande lördagskvällar bjuda på bättre bidrag!!//M

  3. Han är underbar, kolla honom gärna på Youtube…mycket från parlamentet. Men jag har sett honom på tv från nåt standupprogram när man ska gissa om han är en vit man eller svart…så jäkla skön.

  4. Annika: Visst är det lite av ett ålderstecken när man nästan längtar tills man får krypa ner i soffan och titta på schlager. Björn var fab! :)Minks: Detta med Christer Sjögren är för mig en stor gåta, hur gick det till? Jo, jag tror på nästa lördag om inte annat för att se vad Carola och Den snygge Andereas J har kokat i hop.Lisa: Ja så söt, hoppas att han är lika rolig nästa vecka! :)alice: Jag spanade på klippen från Parlamentet häromdagen, och torde ha sett ut som en idiot med mitt breda flin. Killen är skön så är det bara! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *