På önskelistan …

VattenkannaSå fin den är, vattenkannan som just nu är nyhet hos Inreda.com. Kannan är i zink,  klädd med ett mosaikmönster och kommer från seletti. En rosa skulle gärna få förgylla vår uteplats i vår och sommar. 450 riksdaler kostar skönheten och finns i 4 olika färger.Bild: Eget collage med vattenkanna från inreda.com

signature

6 comments

  1. Den söta lilla kannan var svår att motstå! Har du några tips på hur man kan få ett sovrum, i ett sprillans nytt hus, att kännas lantligt romantiskt….en av väggarna är tapetserad med en rosa-rosig tapet. Ja, jag läser gärna alla möjliga tips om hur man får lite lantlig romantik i sitt hem, du brukar ha finfina tips och ideér.God fortsättning på det nya året!Esthers Mami

  2. Stämningsfullt: Sannerligen skulle denna vattenkanna skänka yterliggare fägring till sommarens alla blommor! :)Annika: Söt som socker! Tackar! :) En trevlig söndag önskar jag dig!Caroline:Åhh så ljuvligt det låter, ett sprillans nytt hem! :) Grattis!Ett lantligt romatiskt sovrum, hmm ja om det vore mitt så skulle jag inreda med följande:Järnsäng bäddad med vita sängkläder, gärna med spets (finns fina hos Ikea). ett överkast som läggs i fotändan som är lite blommigt a´la Cath Kidston.Vita sängbord, gärna med lampor som står på dem. tex den nya hos Ikea som heter Barometer, den är ljuvlig.Vit byrå, gärna lite högre. med en fin spegel hängande ovanför samt en lampa med lite vintage look på.Ev. ett vitt klädskåp om det ska finnas förvaring där inne.Vita skira gardiner samt pelargoner i fönstren.En stor vit spegel som lutas mot väggen och som har en ljusslinga hängande runt sig. Och som pricken över i skulle jag sätta in en mysig fåtölj (vit) med ett blommigt överkast för enkelsäng för att mysa ner mig under när jag läste alla mina kokböcker som skulle stå i en stapel bredvid fåtöljen. Böckerna skulle funka som underhållning samt ett litet bord till min tekopp! :)Men det är jag det, hoppas att du hittar några idéer du gillar av dessa! :)Kram & god fortsättning!

  3. Hejsan! Nu drar jag igång en ny härlig tävling eftersom den förra blev en succé.Välkommen in och tävla om ett skräddarsytt paket. Hur kan ja skräddarsy, jo jag kikar igenom vinnarens blogg och skickar ett paket helt i vinnarens smak.Välkomen rara du!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *