Tårar & ljuv kärlek

Pearl HarborIdag är det fredag och snart är julovet slut, oj så fort det gick här på slutet. Jag och Astrid gav oss på mission impossible här hemma genom att försöka matcha fodral med filmer, jösses sicken oreda! Jag hittade i alla fall en film som jag inte sett på länge, så ikväll blir det tårar och ljuv kärlek med Pearl Harbor. Antar att jag blir ensam framför tv:n, den gången Johan försökte se filmen så flydde han rummet och suckade djupt när den Amerikanska flaggan sjunker mot botten efter attentatet. Visst den är maffig och överdriven, men I Like!Trevlig helg!Klicka på bilden för att se klippet!Bild: Eget collage med bild från youtube.com

signature

5 comments

  1. Själv kämpar jag och försöker hålla vrålkoll på våra filmer, mest barnfilmer, men cd-skivorna har jag gett upp hoppet om för länge sedan, går inte att hålla ordning på. Ha en underbar helg:)

  2. Lekne: Ja den är mitt i prick!Anne: Ja den är helt underbar, t om bättre än jag minns den! :)Stämmningsfullt: Ja huuuu så jag snyftade i går kväll … Sniffmia dh: Helt hopplöst har det blivit här hemma, tre stycken filmtokiga i familjen med många filmer per man. Ingen tar ansvar utan bara lägger dem på hög, suck! Cd-skovorna, ja det är dubbel suck där! :)En fab helg önskar jag dig med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *