Julklappar

NyckelringarSläkt och kära vänner hade tänkt till vad gäller att jag skulle få mer koll detta år, så i julklapp fick jag två stycken fin fina nyckelringar. Precis som när det kom till att hålla koll på tider mm så har jag haft nycklarna lösa i fickor och väskor. Det har varit ett letande efter nycklar för det mesta. Men nu är det slut på det. – Tack och lov! Hördes maken grymta …. (Jag håller med)Den ena nyckelringen funkar bäst med endast 1 nyckel på så den ska jag ha till min cykelnyckel. Den kommer från Stelton och finns att köpa hos tex danskdesign.nu för 199 kr. Det som gör den extra fin är att man kan sätta dit ett personligt fotografi i den.Den andra är illsöt och i form av en stor “diamntring” på denna kommer jag att sätta alla de övriga nycklarna. Denna nycklering görs av MarMalaid och säljs bland annat hos Kvalitet & Fynd för 129 kr. Love it!Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

7 comments

  1. Vilka snygga! Jag har också en rätt snygg nyckelring, det är ett stort, rätt tungt silverfärgat metallhjärta — inköpt på Mique en gång i tiden …/B

  2. Jeg har en sånn diamantnycklelring… jeg har tatt av alle nyckelringerna, og gjort et smykke i stedet for. Fungerer like bra det :)Lekkert er det! jeg så forresten her for en stund siden også diamant-serviettringa. Det var veldig fint :)

  3. Stämningsfullt: Ja lite lyckliga mig är det nog. De känner mig väl och vet vad jag gillar. Jag såg att ringen var slut i lager, hoppas att den snart återkommer och sedan återfinns i en väska nära dig! :)/8: Jag tror att jag vet vilket hjärta du har, min kompis har en liknande. Jättefint är det! :)Emma: Mycket bra presenter, fint pris och så sprider de mycket glädje! :)Koselig: Jamen det kan man ju göra också ja, kan tänka mig att det blir ett urfint halsband! Servettringar a´la diamant, ja tack! ;)Heléne: Så sant, vardagslyx ska man ta till vara på! :)alice: Se där ja, den är så fin du kommer att bli så nöjd! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *