Friday Mood

Friday moodSå var det fredag och vad kan passa bättre än att komma lite In the Friday Mood än med Darling Gwens nya låt Early Winter? Låten är kanske inte Gwens bästa, men titeln stämmer in fint idag när det snöar ute och det ser ut som att ljuset kommer att få jobba hårt för att få en chans att bryta igenom.För att lätta upp stämningen lite så bjuder jag även på en arg Jerry Seinfeld & ett nygift par som dansar första dansen som man och hustru.Bild: Eget collage med bilder från JJ. youtube-klipp via videofeber.

signature

3 comments

  1. mia dh: Jag hade också gärna varit på plats i Globen för att se och lyssna på Gwen, det måste bara ha varit fab! Jo låten är vacker, men inte en av mina Gwen-favoriter.Ha det finemang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *