Kärlek!

Klänning från LindexEn klänning helt i min smak nu när det lackar mot jul och man förhoppningsvis får komma ut på lite mer galej och mingel i glada vänners lag än vanligt. Klänningen kommer från Lindex och kostar 399 kr och har den glammiga färgen guld. Variera genom att ena gången ha en svart tajt polo under och nästa bara armar eller en tunn liten kofta äver. Bär leggins eller strumpbyxor under och höga stövlar eller pumps till.Idag efter BCV kontrollen så ska den spanas in, i vanlig ordning hålls tummar hårt för att den ska vara lika fin i butik som på bild!Bild: Eget collage med klänning från Lindex.

signature

17 comments

  1. Hade jag inte belagt mig själv med shoppingförbud (julklappar räknas inte), så hade den funnits i en påse på mitt kontor den här eftermiddagen… Fin! Och fint collage!

  2. Att ha det gott: Jag gillade den, men de hade inte min storlek så jag ska spana på en annan butik imorgon så då får jag förhoppningsvis även chansen att se den på.Caroline: Jo det är egentligen strikt shoppingförbud här med, men passar den så får jag nog hitta på en god anledning att temporät bryta detta förbud ….! :)Tack! :)

  3. Ja, den var verkligen jättesnygg. Måste nog ta mig en sväng till Lindex och klämma lite på den IRL. Den väckte mitt ha-begär, hmmmm. Dessutom var det ett enkelt och mysigt kollage du gjort.Ha det så bra, hälsningar Märit

  4. Satt i väntrummet idag och läste en tidning idag, såg att du tipsade om saker i den på en sidan :) Det kändes lite kul att se dig däri ..

  5. Var till Lindex och prövade den idag men tyckte inte då att jag passade i den. Nu ångrar jag mig lite. Nåste nog ta en sväng in där i morgon också… Jag och maken ska ju ut och roa oss nästa helg så då skulle den komma väl till pass i så fall.

  6. Märit: Ja spana lite på den, den kan vara ett fynd som sagt. Själv ska jag prova den idag! :)Tack så mycket!Ha det fint!alice: Aha, du har läst stora & små hör jag! :)Dashy: Det var så lite så! :)Anna: Jag kan tänka mig att den kan kännas lite over the top när man står där i provrummet. Man får nog tänka bort vardagen och tänka glam istället. På den igen! :)Ljuvligt hemma: Jag meeeeeed! :)Lisa: Haha, det är lite samma här men jag får lyssna på den hela tiden iof. Lyssna på Gwen Stefani och släpp birdy fri! :)Stämningsfullt: Den är guldig, men den är inte bling om man så säger. Den är lagom guldig skulle jag nog säga! :)

  7. Nu har jag skickat maken att efter jobbet köpa hem klänningen… Blev dock osäker på storlek. Enligt måttabellen är jag en stl M och det motsvarar 40/42. Jag prövade dock stl 38…. men den kanske var för liten? Usch vad svårt det är med storlekar. Ringde butiken och de kommer att lägga undan en stl 40 till i morgon också ifall det känns helt tokigt. Klännignen var dock väldigt vid så blir den för stor blir det nog lite tältvarning… Vilka problem man har va???Trevlig helg!

  8. Anna: Men så smart att ringa butiken och lägga undan och så skicka dit maken, det måste jag lägga på minnet! :) Jag håller med dig, det blev lite svårt med storlekarna samt att den hade en förmåga att kännas lite tältig, men jag har min nerpackad i en påse i hallen ty jag är inte beredd att ge upp den riktigt än då jag tycker att den är ljuvlig. Nu hoppas jag bara på att även jag ska se ljuvlig ut i den! :)Hoppas att klänningen och du fann varandra och att ni lever lyckliga hela vägen till nyår! ;)En riktigt fin måndag önskar jag dig!

  9. Helena: Jag fick snällt inse att jag inte passade i klänningen. Den var för vid och för kort för att komma till sin fördel på mig… Synd… Hittade dock lite annat fint när jag gjorde en shoppingrunda på egen hand igår! :)

  10. Linda, Hiljan & Anna: Übersöt är klänningen och varierbar också precis som ni säger, men precis som du Anna fick jag till slut inse att det går inte. Den passade inte så bra på mig som jag skulle önska. Den hade kanske används 1 gång och sedan skulle den sällt få hänga på en galge i garderoben tills den var bye bye på riktigt om några år. Sniff! Men skam den som ger sig, det är bara att leta vidare! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *