Skål!

Glöggmuggar från RörstrandHär hemma är det Johan som står för glöggdrickandet, Astrid och jag avnjuter varm svartvinbärssaft istället. Jag gillar allt det mysiga runt om kring själva glöggdrickandet, bara inte smaken. Vi hade tidigare jättefina muggar just till detta endamål, men efter en olycka i advent förra året så står vi utan. Min stackars svärmor skulle värma upp kopparna lite så att de var varma och goa att hålla i och ställde dem i micron och eftersom de inte var micro-säkra så gick alla 4 muggarna i två delar. Så förarligt! Vi drack glögg/svartvinbärssaft i kaffekoppar resten av julen, men det är inte riktigt samma sak så nu har vi kikat runt lite efter nya. Vi gillar de för året nya muggarna från Rörstrand med granar på så de får de bli. De är formgivna av Barbro Wesslander, rymer ca 15 cl glögg/svartvinbärssaft och säljs i en förpackning om 4 till det rimliga priset 199 kr. De klarar dessutom både diskmaskin och micro, härligt!Fler produkter från Rörstrand finns att beskåda hos Leila ikväll!Bild: Eget collage med bild från Rörstrand.

signature

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *