Utmanad

Jag blev för ett tag sedan utmanad av M på den urfina bloggen Jellon,  utmaningen går ut på att lista 7 sanningar om sig själv och sedan länka vidare till 7 personer. Så var det med den saken, nu kör vi!1. Jag är extremt nyfiken, bara ett exempel på detta är att jag alltid läser sista sidan i boken först sen börjar jag från början.2. Jag har grodfobi, när jag konfronteras med dessa så reser sig nackhåret och tårna liksom krullar sig under fötterna. Det har alltid varit så och jag inser att jag borde gå i någon form av grodterapi.3. Johan säger att jag sover med ett öga öppet, ja inte bokstavligen men jag sover otroligt lätt och vaknar av minsta lilla pip. En bieffekt av att vara mamma som rimmar illa med att vara gift med en snarkare av rang.4. Varje tisdag efter att jag lämnat på dagis äter jag glammig frukost, dvs te och rostad smörgås med ost samt tittar på det nya avsnittet av The Hills. En serie som inte på något plan riktas till min åldersgrupp, men jag är hooked och det är glam all the way!5. Jag letar fortfarande efter det perfekta läppstiftet, jag hadde ett som tog slut för något år sedan och har inte lyckas hitta ett lika fint igen. Det ska vara röd/brunt matt och apliceras på läpparna med pensel för att sedan bara anas. I väntan på att modet svänger ett varv igen så använder jag uteslutande gloss från Face Stockholm. Lim säger maken.6. Jag saknar två vuxenpoäng eftersom jag inte dricker kaffe och jag äter inte sill.7. Jag har tidigare jobbat som trafikinformatör och lärt små barn hur man ska bete sig i trafiken. Titta åt tre håll, höger sen vänster och så höger igen ….Så mycket mer spännade än så blir det inte är jag rädd. Jag kommer inte att utmana 7 st nya, men om ni vill så skriv gärna er egen lista!

signature

4 comments

  1. Men va?! Är det inte vänster höger vänster man ska titta?! För från vänster kommer bilarna först liksom så därför måste man kolla dit en gång till innan man går över? Så har jag alltid trott.Hehe, vi har samma vuxenpoängsavsaknad i så fall för även jag ratar sill och kaffe. Men jag ratar även te så jag kanske bara är socialt handikappad inom det området…Ha det gott! Kram P

  2. Mamma P: Jupp du har så rätt, men just det året som jag var trafikinformatör rådde det lite förvirring kring detta då den person som skrivit utbildningsmaterialet hade skrivit just höger vänster höger vänster. Vi löste det så att när chefen (som skrev materialet och vägdrade ändra) var med körde vi på höger först med fokus på att man måste titta minst tre gånger samt lite följdfrågor för att få fram budskapet. Var hon inte med så sa vi som det var på en gång! :)Sill & kaffe, bläk! Te, Mums …Ha det fint!Kram

  3. Haha, stackars små barn vad förvirrade de måste blivit! *skrattar* Här kör vi med en ramsa för att komma ihåg de tre tittningarna;Ingen buss, ingen bil,ingen krokodil.Funkar rätt bra. Men ibland fuskar jag när jag ska gå över gatan och bara lyssnar istället för att titta, då blir barnen hemskt upprörda…

  4. Emma: Jamen eller hur! De lär ju ha gått hett i luvan på de små. Detta är dock ett antal år sedan så jag hoppas att de lärde sig trafikvett i alla fall till slut trots att vi sa fel och krånglade.Vilken bra ramsa, den ska jag lära Astrid också.Jo de är principfasta de små, så man får sig en utslällning med jämna mellan rum! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *