Fira med något gott

Fira med något gottIdag är det den Gustav Adolfdagen och det firas på alla konditorier i hela landet i form av en speciell bakelse. Exakt vad det är för typ av bakelse har jag inte lyckats klura ut då buden varit många, men jag säger så här ta tillfället i akt och njut av något bakelseliknande denna annars rätt gråa och trista dag i november det är vi helt säker värda. Astrid och jag kommer att njuta en ljuvlig cupcake efter middagen och om vi kommer ihåg det ska vi tänka lite extra på Gustav A också.

signature

6 comments

  1. Nilla: Så trist att de dragit in på så trevliga tilldragelser … Mjuk: Detta är en bild som jag haft liggande i datorn ett tag, minns tyvärr inte var jag hittade den. Vi åt dock liknande cupcakes med rosa fluff. Jag älskar croissanter, det är en riktig helglyx!

  2. When you’re in uncomfortable position and have no cash to move out from that, you will require to receive the mortgage loans. Because that will aid you definitely. I take sba loan every year and feel myself good because of it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *