For the love of white!

Uthuset i GävleHäromdagen så letatde jag efter webshoppar som säljer Ylva Skarps kalligafier, jag hittade inte så många men däremot så hittade jag hennes svägerska Helena Skarp. Tll min lycka visade det sig att hon har en liten ljuvlig butik hemma som heter Uthuset och som om det inte vore nog så ligger denna butik i Gävle! Helgen är räddad, här ska njutas inredning när den är som bäst. Helena Skarp har en syster som även hon har en liten butik, den ligger i Uppsala och heter In my carport kika in i hennes blogg för att se öppettiderna eller bara låta er inspireras av de vackra bilderna.Lovely!Bild: eget collage med bild från uthuset.com.

signature

9 comments

  1. Linnéa: Jättefin är den kudden.Koselig: Ja det vore drömmen det, ett stort hus på landet och så ett kreativt jobb. Drömmen det som sagt! :)Elsklingen: Åhh så du har kommit så långt i alla fall att du åkt förbi, nästa gång kanske du ska ta och gå in! :)Att ha det gott: Så roligt! :)

  2. Har du varit dit tidigare, annars är det mkt lätt att hitta.I Bomhus ligger det.Sen har vi ju en till likasinnad inredningsbod, åxå här i Bomhus.Lill-Boden heter den.Mkt bra priser & sååå mkt fint!!!Ha en sån mysig helg.Själv så sitter jag & njuter i soffan intill brasan i kaminen…Hälsa la´familia…kram.

  3. Trebarnsmodern: Så du visste om denna lilla oas? Och inget berättar? Ajabaja frun! Jo jag har koll på var det ligger, Lill-Boden var ny även den. En shopping dag i Bomhus snart med andra ord, vill du henka?Låter ljuvligt med brasa, här är det lite kallt om fötterna! :(Hälsa du med!Kram

  4. Good post! I plan to move into this stuff after I’m done with school, as most of it is time consuming. It’s a great post to reference back to. My blog needs more time to gain in popularity anyway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *