Nu har de gaddat ihop sig …

Oftast så följer Astrid mamma här hemma som en skugga och om något är på tok är hon snabb att ropa: Pappa gjorde det, det var pappa! Stackars pappsen kan inte göra något rätt, det är en fas givetvis och den håller tydligen på att gå över. Bollen ska dribblas över till det andra laget!Johan och Astrid läser reklambladet från Ica:Johan: Kalles Kaviar med banan, alltså det måste man ju bara testa!Astrid: Mmmmmmm namn nanm *stryker stora tydliga cirklar på magen*Johan: Det står här att det är gott, de lovar!Astrid: Mmmmmmm namn namn *stryker större och än tydligare cirklar på magen*Jag har satt ner foten och vägrat inköp, men jag misstänker att det är som med blodpuddingen det drar till affären och där i påsen ligger den. Jag vet att den inom en snar framtid kommer att finns i en kyl nära mig, var ärliga nu har någon testat denna kaviar? Hur illa är det?

signature

14 comments

 1. Har tyvärr inte provat den men det låter inte som någon vidare kombination faktiskt. Men barnen kanske gillar den och tycker att den är kul. Men det låter faktiskt inte gott.

 2. Hej Helena.Jag har testat. När jag såg reklamfilmen på TV häromdagen tänkte jag: “nu är dom fanimej inte kloka, där går gränsen”.Men så var jag hos en fotograf igår och plåtade en annan mycket märklig produkt från en annan matleverantör. Vi kom självklart in på ämnet tveksamma matinnovationer och så småningom Kalles randiga banan. “Den fotograferade jag för ett tag sedan, jag har kylen full. Här, ta en”, sa fotografen.Jag gick hem, provade och blev förvånad. Det var inte så illa faktiskt. Tror att barn kan gilla den lättare än vanlig kaviar eftersom den är mindre salt. Men ändå. Det blir originalet för min del. Inte sjutton vill jag lägga banan på ägget i alla fall.

 3. Har inte provat, och har ingen som helst lust att göra det. Säljer de verkligen så dåligt att de måste komma med så knäppa ideer?

 4. Älskar mosad banan på rostade mackor!! Men kaviar och banan tillsammans…??? Eh, låter som NEJ TACK! Men du kan väl säga till när du provat!? ;-)

 5. Har sett den men nej fy låter rent ut sagt som en vidrig kombo men men man kanske ska prova först innan man uttalar sig… ni kan väl börja så får vi skeptiska tillsammans med övriga positiva till denna nyhet höra resultatet vid senare tillfälle :) Banan på rostad macka var en nyhet det ska testas jag tycker annars det är gott med honung… (sött men härligt smarrigt!!)

 6. Desiree: Visst blir man skeptisk, kaviar och banan! Jag ryser! ;)Ylwa: Jag kan tänka mig att det är lite bättre i alla fall, där ser man de två olika matvarorna men i tuben är de ihop kladdat. Jag gläds dock åt att du tycker om det på smörgås, det ger hopp! :)mia dh: Det blir nog inte så mycket ni här, jag kommer att hoppa den kaviaren men ett utlåtande från pappa & dotter kan jag förmodligen snart bjuda på.Abbes pappa: Hej! Mer mysko produkter, åhh så nyfiken jag blir!!!! :) Kan nog vara lite så att denna kaviar just mest vänder sig till barnen genom att blanda ut det salta med lite sött, vi hoppas att det är så! Japp det blir bananfritt på mina ägg också, original gillar jag bäst.maria: Nej jag är förvånad över den övriga familjen här hemma som faller för denna reklam, inget man springer till butiken direkt. Jag tyckte att den med ägg var skum, men denna variant är skummare. Antar att de vill ha en liten avstickare som sticker ut, det ger mycket reklam till Abbafoods det med.Anna: Ok, mosad banan på rostat var även det nyheter för mig. Nej kombon är och förblir skum. Jag återkommer när DE har provat, jag avstår som sagt!:)Ampa: Mmmm, så du tycker det? Att vi ska börja? Ok jag ska lyssna noga när Johan & Astrid testar den och avlägga rapport! :)

 7. Jag ville inte prova, och absolut inte köpa en tub. Men naturligtvis köpte sambon en. Jag har smakat liiite. Det smakade bättre än jag trodde, jag tyckte det smakade mycket banan. Men mer än en smakis har det inte blivit, och lär inte bli. Däremot tycker lillebror i familjen om den jättemycket, antagligen för att den är mild i smaken, och för att han inte har några förutfattade meningar.. ;) Ha det bra!

 8. låter ungefär lika äckligt som burkananas på en pizza smakar. BLÄÄÄ! i min värld är det förbjudet att blanda frukt och mat. tänk bara en flygande jakob. fy faaaabian!

 9. Amlon: Ja det är så sant, jag har förutfattade meningar i frågan, men det är svårt att låta bli när det kommer till kombon banan & kaviar. Här har den inte dykt upp än, men jag vet att den är på G ….. Catten: Instämmer helt & fullt inte blanda frukt och mat! ;)

 10. wiadomosci wiadomosci tresci zwrot podatku newsy wiadomosci informacje posty przeczytaj naklejki scienne dla ciebie aktualnosci nowosci informacje sprawdz to posty

 11. wiadomosci wiadomosci tresci zwrot podatku newsy wiadomosci informacje posty przeczytaj naklejki scienne dla ciebie aktualnosci nowosci informacje sprawdz to posty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *