Det perfekta upplägget …

Det är fredag mitt på dagen, de flesta har återgått till sina jobb efter semestern och det är Cityfest här i Gävle. Med andra ord, detta torde  vara den perfekt dagen att åka till IKEA! So here we go!Trevlig Helg!

signature

10 comments

 1. Perfa! Good luck och självklart en inköpsrapport sen! Hoppas att du har hittat en massa kul nyheter du kan ge ros o ris :)//M

 2. Ja, Ikea låter som ett trevligt utflyktsmål. Själv laddar jag för Ikea i Haparanda nästa tisdag – mIN sista lediga dag …/Bwww.lyckligagatans.blogg.se

 3. Jag var pÅ IKEA i Valbo tidigare idag och tänkte samma sak som du, fick dock en chock när jag såg hur mkt bilar det var på parkeringen. Men väl inne på IKEA var det ganska lugnt ändå trots allt. Hoppas du sipper trängas! :-)

 4. Var på IKEA i Uppsala i em och hela varuhuset var fullt med folk. Tacka vet jag tisdag fm… fast då borde man väl jobba antar jag.

 5. Minks: Jag hade missat en parameter här, det var massor av folk så det måste vara så att City fest drar till sig mer folk och när det regnar så att de inte vill åka karusell då drar de till IKEA! ;) Jag hittade inte så mycket nytt idag tyvärr, men däremot så fyndade jag två stycken kökstolar i fyndhörnan! :)Birgitta: Det låter som en utmärkt avslutning på semestern! :)Tina: Åhh en Gävlebo, så glad jag blir! :) Mmmm, det var mycket bilar på parkeringen och tyvärr ganska så trångt inne också när vi var där. Men det gick fint, vi hittade det vi skulle köpa samt lite till! :)Lox: Hello! Jag har sett din nya fina blogg, men den kallar mig spam när jag vill skriva en kommentar! :( Ja det är något magiskt över IKEA en förmiddag mitt i veckan! :)Att ha det gott: Kunde ha varit! :)

 6. Hej! Kikar in ofta men brukar inte kommentera men vill passa på att tacka för jättefin blogg, återkommer ofta och får fin inspiration av dig. På tal om Ikea så tog maken och jag samt våra två flickor oss ut dit igår mitt på dagen i stekande hetta-vi trodde också att vi skulle kunna handla i lugn och ro-men icke…Ikea-katalogen har lockat alla till att handla loss…vi tog alla genvägar vi kunde och fixade mattan vi skulle ha! Återkommer igen, keep up the good blog-work!:-)

 7. Majsan: Tack så mycket, så glad jag blir för dina fina ord samt för att du lämnade en kommentar! :)

  Haha, du det där med genvägar känner jag igen, maken är inte så mycket för att åka till IKEA och håller inte direkt reda på de olika avdelningarna men genvägarna de kan han! Så idag när det mest var lampor på agendan så lotsade han mig genom varuhuset snabbt som en vässla! :)

  Hoppas att mattan pryder sin plats!

 8. Usch och fy för att den spammar dig. Jag har sagt till den att alla får kommentera, och jag vill definitivt inte att den mobbar några av mina bloggkompisar. :-(Ska se om jag kan få den på bättre tankar – jag flyttade ju till blogspot för att blogg strulade med att låta folk kommentera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *