Status

Torsdag: Maken drar till landet för att hämta dottern, innan han for så var det som två tromber drog fram här hemma. Saker flyttades som aldrig förr. När maken åkt satte sig den rätt nöjda frun sig i soffan för att blogga, hmm inget nät …. Oooops, var makes svar på detta.Fredag: 4 paket från IKEA tittar stint på mig hela förmiddagen, mot bättre vetande sätter jag igång och läser bruksanvisningar och laddar skruvdragaren. Vid midnatt är jag klar, ingen Ernst i sikte med andra ord. Se där ja, var makens svar på denna cirkus.Lördag: Städar och pyntar inför att make och dotter ska komma hem. När de anländer är det som två tromber till drar igenom hemmet och det är åter saker precis överallt. Astrid undrar vad mamma gjort? Har du bloggat? Nja, mamma har ingen fart på datorn så jag har inte kunnat. Makens och dotterns svar på detta: Hahaha! Med andra ord, Du är mycket roligare när du inte bloggar mamma skratt …Nu ryktas det om att en 10 meter lång sladd ska få fart på nätet, så snart så ska det bli blogga av igen!

signature

4 comments

  1. Låter som om du fick en hel det gjort under “uppehållet”Förra veckan hade vi en datatekniker här som vände upp och ner på hela vår datavärld (nu har vi egen server med rigorösa inloggningsrutiner) och då kunde jag inte använda datorn på en hel dag, först blev jag jättestressad men sedan tyckte jag att det var lite skönt…:)

  2. Jo man märker vad beroende man har blivit av internet, det är riktigt otäckt. Men det är ju så nu för tiden, man blir orolig bara man inte har nät på 2 timmar, t?2nk förr när de inte hade internet alls. Men hoppas det löser sig för dig.

  3. Minks: Välkommen hem! Hoppas att semestern varit mycket trevlig :) Jo du kan tro att jag höll på att bli smått skogstokig där ett tag, men nu är det fixat igen och mamman är åter lugn! :)Anneli: Jo, det är lite skrämmande när man inser hur mycket man faktiskt hinner när man inte surfar och bloggar. Jag väljer dock att ignorera detta faktum nu när det fungerar igen! :)Härligt med egen server, det skulle jag gärna ha med!Anette: Ja faktiskt, jag blev helt ställd där ett tag. Hmm betala räkningar, kolla tidningar, bara en sån sak som att ta reda på vad det är på tv på kvällen blev en hel aparat! :) Kan vara bra med ett avbrott ibland så att man man får lite prespektiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *