I lööööv Kitty!

Hello KittyAstrid har ända sedan hon fick ett pennfodral med Hello Kitty från McDonalds varit helt såld på denna lilla  figur. Hon har en hel del av kläderna från H&M och dessa bär hon med andakt, smustar inte ner dem i onödan. När hon sedan satt i mitt knä en dag när jag letade efter lite pressbilder så skrek hon plötsligt till:– Mamma! Stanna! I Lööööv Kitty!Vad hon hade hittat bland alla bilder var en Hello Kitty regnjacka som hon tjatat om allt sedan. Men nu är det inte lång tid kvar, det står att den kommer att dyka upp juli/aug så snart kommer det att finnas massor av små barn därute som bara väntar på en droppe regn så att de kan klä sig i sin finsate jacka. Jag har tyvärr inte sett så många bilder ur de kommande sortimentet så jag vet inte om det kommer någon motsvarighet till Kittykollektionen för killar, men det hoppas jag innerligt. Inte för att inte killar skulle kunna ha denna regnjacka, för det tycker jag absolut att de ska ha om de är Kittyfan. Men jag tror inte att så många är det.  Bara att invänta den nya katalogen och hoppas på det bästa.Bild: Eget collage med regnjacka från H&M.

signature

23 comments

 1. Men jisses vilken UNDERBAR Jag köpte Kjol o tröja med Kitty på till Tyra i present på H6M Det var uppskattatAstrid kommer att se ut som en prinsessa i den Tror jag måste köpa den till tjejerna

 2. Jag tror att det finns en affär på Söder i Stockholm som bara har Kitty grejer.Ngt att uppsöka vid nästa besök i huvudstaden kanske!

 3. Hejsan,,Hello Kitty..ja det märket gillar de flesta även jag!! Har givetvis inhandlat ett par mysisbyxor till mig sj´lv och yngsta dottern har oxå en hel del =)Som du ser har jag flyttat min blogg men du är välkommen att titta in och gärna ge lite kommentarer!Ha en solig och bra dag!Ps tyvärr är semestern slut men det går ju att ta vara på heñeger och kvällar , trots allt så är det ju inte kallt här nån tid på dygnet!! ds

 4. Ah, ljuvlig!!!Jag köpte just Hello Kitty-lakan i födelsedagspresent till min blivande sjuåring. Halva priset på allt på Hemtex och jättesöta Kittylakan (som dessutom matchar dotterns fondvägg sjukt bra) – kan det bli bättre?

 5. HelloKitty regnjackan finns redan i butik ju :-) har själv köpt den! och sett många med den. supersöt!

 6. Åh, här gillar vi också Kitty. 4½-åringen har en del kläder från HM, och min tonåring har endel hon med. Även jag har ett par kitty-strumpor. :) Kitty är tydligen något för alla åldrar. Lillebroren här hemma är inte lika impad, där är det polis- eller monster-tröja som gäller.. :) Regnkappan var ljuvlig!

 7. Sanna: Tack så mycket för tipset. Jag pratade med min kompis som bor i USA igår och fick då lägligt reda på att det kryllar av dessa affärer där! :) Så nu är det bara att gå in på din fina tipssida och välja ut fina objekt! :)Att ha det gott: De har varit mycket söta dessa kläder med Kitty då jag hoppas att det kommer lite nya söta nu till hösten. Ja små prinsessor kommer de att bli både Astrid och dina tjejer! :)Elisabeth: Haha, ja den butiken måste vi leta reda på. Ja kan se det framför mig redan, det skulle bli årets händelse! :)Anette: Hello Kitty mysdress låter som en hit! :) Aha, så du har flyttat din blogg. Jag ska kika in och se hur du har det och så fort maken kommer hem och fixar till internet här hemma ska jag länka om! :)Moderna: Men wow, Hello Kitty lakan! De måste jag spana in, hoppas hoppas hoppas att det finns ett set kvar till oss! :) Nope, mycket bättre blir det inte!Catten: Här hemma är det Hello Kitto som gäller! ;) Japp, den jackan lär man bara lägga vantarna på! :)Nilla: Jag håller med dig, det var mycket snygga färger! Camillas lockar: Haha, jag håller en tumme! :)Anna: Men vad är det du säger? Finns redan! :) Då måste jag genast besöka vår andra H&M butik för den inne i city hade inte fått in den än. Åhh sicka glada nyheter! :)Amlon: Hello Kitty strumpor låter ursött på mamma, jag får nog spana in det med! :) Polis och monster tröja, låter inte dumt det heller! :)Koselig: Sweet! :)

 8. jossan: Kitty är en älskvärd liten figur det. Jag tror att 1 dollar är ganska precis 6 kr just nu. Guldläge om man vill shoppa från USA med andra ord.

 9. Det kommer en ny Hello Kitty butik till Stockholm snart med enbart Hello Kitty saker.Det finns redan en Community som är öppen och web shoppen öppnar snart.www.kittyfan.sewww.kittyfan.se/forum

 10. Vi har också öppnat en mycket populär webshop. Som säljer Alla vad som gäller hello kitty, brödrostar, hörlurar, mobiler, gadget, pennor, paraplyer, klocker ja alla man kan tänka sig. Så har vi en jätte din butik. Mitt i Centrala Stockhoml!Välkommen :)www.gadgetgirl.se/Annalisa

 11. KittyFan Sanrio Store är Sveriges enda och största Hello Kitty Kedja med enbart Hello Kitty produkter.Du finner produkter som endast kommer att finnas i dessa affärer då vi har ensamrätt i Svreige på stora delar av Sanrios sortiment./Svennis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *