Den pyttelilla entrén

HallenVår hall är pytteliten, avlång och mynnar ut i vardagsrummet. Just nu står där ett stort skåp som tar upp i stort sätt all golvyta. Där finns även en vit puff samt en hög guldfärgad spegel. Tapeten är en målad strukturtapet som inte är allt för rolig. Det stora skåpet ska nu fyllas med makens kläder och ställas in i vårat nya sovrum, tapeten ska bort med hjälp av Easy Cover och lite små men funktionsmässiga möbler skall in.Väggar, dörren och runt fönstret kommer det att målas vitt. Och för att balansera upp all den vita färgen hänger vi upp en mörkbetsad persienn i fönstret och ställer dit ett mörkt sidobord. på bordet placeras min nya favoritlampa och ovanför ytterliggare ett väggord från Vimsadekor.se. På bordet kommer det även att stå ett vitglacerat serveringsfat från Indiska som skall rymma nycklar och småplock. På hyllan under så kommer det att bli lite förvaring för vantar och dyl samt en tidningssamlare. Dörrmattan med k-brunnen får vara kvar, vem vill inte prova lyckan på väg ut samt vid hemkomst? Astrids lilla fåtölj från Bruka samt en mindre hängare i Franskstil för att underlätta av och påklädning av dottern och hennes små pals. Och så sist men inte minst, klädhängaren från Isabella Smith.Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

11 comments

 1. Det du beskriver høres ut som om det blir riktig bra i din entre!!! Vi har også et problem med alle disse småting som ligger og flyter så at vi kjøpte tre stk skrin med lokk se: http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/50013463De fungerer kjempefint og siden man kan ta på lokket så ser man ikke rotet heller!!! Anbefales virkelig til alle ! :)Gleder meg til å se bilder fra din entre. Hva skal det stå på ditt veggord forresten???

 2. Hej min vän!Jag har BYTT, helt om, ändrat rubbet … uppdatera ev länkar och rss … och kom tillbaka till mig och ”treflickor”http://treflickor.squarespace.com Hälsn tidigare ”solusfemina” :)

 3. Koselig: Jag hoppas att det kommer att kännas luftigare där när det blir klart, ja och fint också så klart! :)

  Mycket smart förvaring, den måste jag spana efter vid nästa IKEA trip.

  På väggen kommer det att stå: Home is where your memories begin.

  Att ha det gott: Hoppas hoppas! :)

  Minks: Same same, but I like! :) Hoppas att ni har en finfin semester!

  Christina: Hå hå, här händer det grejer minsann, japp då ska här både spanas och länkas om! ;)

  Zun: Ja visst ser den fin ut, tyvärr så har den inte kommit in på IKEA i Valbo än men så snart den gör det så ilar jag dit. Jag ska ju bli duktig på att kasta papper nu! :)

 4. Vad fint det kommer att bli i er hall och den där korgen för tidningar måste jag absolut kolla på nästa gång jag går på Ikea!

 5. Gokväll, det kommer bli verkligen fint. Meddela gärna hur det fungerar med covern till väggarna är lite fundersam på hur resultatet blir när den används. Vilken fart ni har det är så härligt att “hänga” med i er förvandling av hemmet. Vi hänger mé i fortsatta jobbet var så säker!

 6. Var köper man k-brunnen?? Jag som än idag inte kan gå på a-brunnar men gärna k-brunnar måste ju ha en sån hemma!!!

 7. Vicke: Den ser mycket lovande ut, jag tror att den kommer att bli en riktig hit! :)

  Ampa: Alltså det här med Easy Cover är lite av ett kval måste jag medge. Den är ganska så otymplig att jobba med eftersom den är så tjock, dessutom så innehåller den glasfiber så det kan lätt bli en kliig historia. Dricker färg gör den också, vi fick måla 4 lager innan det var ok. Men till sin stora fördel så täcker den det mesta. Vi hade strukturväv på väggarna (inte av eget val) som nu är ett minne blott, så om jag skulle välja att bredspackla i sådana situationer eller sätta upp Easy Cover så väljer jag lätt covern. Den är supersmart, men lite tricky! :)

  Så roligt att ni hänger med, jag har ju varit lite “lätt” insnöad i detta projekt på sistonde! :)

  Petra: Oj, ja du var kan man hitta den mattan tro? Vi fick våran i present för något år sedan och jag tror att den då kom från Inreda.com. Little frogs är inportören så mejla dem och hör efter var du kan hitta en matta:

  http://www.littlefrogs.com/k.php

  Lycka till!

  Såg precis att de körde med postorder på in sida! :)

 8. Ahhha vad bra då fick jag lite inside om covern, istället för allt äckliga slipdamm som fastnar överallt så förstår jag verkligen att ni väljer den om det fungerar. Fortsätt vara “insnöad” du det är bara trevligt för oss andra:):)!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *