Ett plagg för alla årstider

BlusSådär ja, puh så ställd man blir när tekniken inte fungerar som det ska. Men nu funkar det finemang igen och jag kan åter surfa.I väntan på H&M katalogen  som fortfarande lyser med sin frånvaro här hemma, så har jag plöjt igenom de andra för att spana på lite nyheter. Herre gud så tjock La Redoute katalogen är nästan så att jag blev lite trött där emot slutet, ett kilo mode minsann! Nu när jag rensat i garderoben så insåg jag att det är hög tid att införskaffa lite nya blusar, blusen är ett utmärkt plagg som fungerar hela året om. På sommaren, skön och svalkande precis som den är. Vår och höst är det bara att komplettera med en kofta över och kanske ett linne under. Vintertid så bär jag dem nästan alltid med en tajt polo under. Näst efter klänningen så är blusen mitt absoluta favorit plagg. Dessa satsar jag på i höst:Vit silkig blus med svarta prickar från La Redoute.Tunika/ blus från Josefssons finns i flera färger, jag funderar på vit och lila. Endast 149 kr!Inte på postorder, men denna broderade blus inhandlades på Indiska i Förra veckan. Ursöt!Det är mycket stickat i höst och dessa stickade tunikor dyker upp lite här och där. Söt till både blus och polo.De söta hush puppies skorna, kommer jag nog inte heller att kunna låta bli och väskan tja det finns alltid plats för en till.Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

7 comments

  1. Har läst bloggen ett tag, men aldrig lämnat kommentar tidigare. Den är precis lagom för en bebismamma som aldrig får ro för Elle eller DV längre, men ändå behöver drömma sig bort. Bloggen påminner mig om att jag nog borde bli lite mer opraktisk! Fram för en blus vid nästa shoppingrunda (man kan alltid slinka in på Lindex påväg till ICA Kvantum…!) Även om jag mest bara går hemma och skrotar!

  2. Att ha det gott: Jag vet inte vad det är, men jag dras till allt prickigt nu för tiden! :)maria: Min låda förblev tom på katalog idag också, jag är lite besviken på det som jag sett på webben så här långt så jag hoppas att katalogen ska överaska och bjuda på mycket mer skoj för ack så mörkt det sett ut hittills.Annamaria: Hej! Så roligt att du skriver en rad! :) Så glad jag blir att du inspireras av bloggen. Jag tror precis som du är inne på att man kanske måste vara en smula opraktisk ibland för att på så sätt kunna sätta lite guldkant på vardagen. Det behöver inte vara mycket och det behöver inte vara dyrt, bara man unnar sig lite extra ibland. Sen om det är en blus, en smarrig muffin eller en bra film det spelar mindre roll, bara man gör det! :) Kika på en fin blus du, man vet aldrig när den kan komma till pass ;)Kram

  3. Något jag märkt när jag flyttat till spanien är att de flesta svenskar i dagens samhälle ska beställa frrån postorder, charmen med att gå runt med någon vännina har totalt försvunnit och det beror på att samhället blivit så stressat. Här är det vanligt med hemhjälp för att hinna vara mer med vänner och ha mer tid för familjen, jag ska skaffa en så fort min ekonomi tillåter. En liten tanke bara =)

  4. Anette: Jag tror på en kombo när det kommer till shopping, vissa saker kan vara skönt att sitta hemma i soffan och fundera på. Men glädjen i att gå på stan med en väninna och spana och fika det måste man också planera in. Åhh jag minns våran Carmen som kom till oss varje fedag och städade vår lägenhet i El Puerto, snabb som en vässla var hon. Mira mira och guapa var typ det enda hon sa, men attas så trevligt det var när hon gått! Lite städhjälp på fredagarna skulle jag inte tacka nej till! :)

  5. Good post! I plan to move into this stuff after I’m done with school, as most of it is time consuming. It’s a great post to reference back to. My blog needs more time to gain in popularity anyway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *