En stor dag för en liten tjej!

SommarlovIdag är det sista dagen på dagis inför sommarlovet. Det är även sista dagen på avdelningen hon gått på sedan start, till hösten väntar en ny värld med bara 5 åringar som alla sedan nästa år gemensamt ska börja skolan. Härligt, men samtidigt är det slut på en era idag. Det är lätt att bli tårmild när man tänker på den lilla tjejen som gått från att gråta floder under den första tiden till den modiga 4-åringen som älskar dagis idag. Sista heldagen med bästa kompisen Kelly som har ett år kvar på dem gamla avdelningen, men som Astrid själv säger:- Om man är riktiga vänner som jag och Kelly då spelar åldern ingen roll!(Det skiljer ca 2 månader mellan dem, en är född i slutet på året och den andra i början på det nya).Så i eftermiddag så firar vi Astrids “examen” från den gamla avdelningen samt stundande sommarlov med tårta och lite sommarpresenter, precis som min mamma firade mina sommarlov när jag var liten. Sniff!Vi ropar även Happy 4th of July till våra vänner S,A & S idag, hoppas ni får en härlig dag!Bild: Better homes and gardens.

signature

9 comments

  1. Hurra för sommarlov! Även min stora tjej går på sommarlov idag, utan att hon vet om det än. Imorn jobbar jag hemma så hon får sovmorgon och på fredag åker hon till farmor o farfar! Hur god såg inte bilden ut då, blåbär och jordgubbar SLURP!//M

  2. Denna veckan är mina barn på sommardagis. Ett nytt dagis mot var de brukar gå. och de älskar det! Dottern räknar dagarna och vill att det ska vara fler dagar på nya stället. Nytt och spännande och nya kompisar. Jämnåriga tjejer, som hon inte har på sitt vanliga dagis.

  3. Grattis till sommarlov och till den avslutande eran. Hoppas lilla stora tjejen känner sig ordentligt firad! Ha ett härligt sommarlov!

  4. Så utrolig herlig sagt da, at alder spiller ingen rolle når man er riktige venner – og det er jo så sant det da !!! :) Skjønn jente ja !

  5. Alla: Vi hade en urmysig eftermiddag igår, med tårtkalas och paketöppning. Kan ha blivit lite väl mycket kanske då det första hon undrade imorse var: Finns det mer paket? Haha! :)

    Camillas locka: Absolut, starten på dagis är lika viktig att fira den. Lycka till lilla Po! :)

    Charlotta: Det är taget! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *