Yes!

Sex and the city 2008Det har spekulerats och skrivits spaltmeter i världens tidningar sedan Carrie & Co sa adjö. Men nu är det klart, nu har de skrivit under kontrakten och inspelningen av filmen planeras att starta till hösten. Äntligen ska vi få veta vad som hände sedan, hur det gick för Carrie & Big efter att John flyttade tillbaka till New York. Samt för de övriga tjejerna också förståss. Charlotte som väntade på sin lilla tjej, Miranda i Brooklyn samt Samantha som just blivit frisk. Åhh life is sweet, premiär tidigast till julen 2008, men vad gör det!Mr. Big: Interesting dress. Carrie:  Meaning?Mr. Big: Interesting dress.Bild: Eget collage med bilder från HBO.

signature

13 comments

 1. Guess who ran into Mr Big in NY last december?! Och han var inte speciellt stor, så Sarah Jessica Parker måste vara pytte… :D

 2. Jessika: Men ett sånt lyllo! :) Sicken frossa jag skulle få! Så sant hon är pytte kort, det är tydligen därför hon har så höga klackar i serien eftersom hon är så mycket kortare än de andra tjejerna.

 3. Å jeg var sååå glad når jeg leste dette på http://www.eonline.com i dag morse – hurra hurra hurra! Endelig – dette har vi ventet på.Når jeg var i New York i april, kunne jeg ikke la være og tenke på Sex and the City og særlig når vi var på steder som de hadde filmet. Som for eks på The Boathouse i Central Park, der hvor Big og Carrie ramlet ut i vannet… hi hi….. det var lite ekstra roligt for vi var det på en søndag, midt i brunchtiden og alle de fiffne New Yorkers kom dressed up for Sunday Brunch, også oss da… trauste nordmenn på tur, øl og rødvin hehe ;)Jooo du.. Sex and the city – the tv-series that changed my life ;) :)

 4. SATC kan man inte få för mycket av. Åh, vad jag älskar säsong 6 speciellt. Och om ungefär tre månader åker vi till New York. Lovely! :) Hoppas på fina höstfärger i Central Park och massor av shopping.Må gott!

 5. Catten: Haha, LÖVLI är precis vad det är! :)Koselig: Ja det är sannerligen glada nyheter detta! :) Jag kan tänka mig att man tänker extra mycket på serien när man är där på plats. Låter urmysigt att klä upp sig och äta söndags brunch på The Boathouse, jag får nog ta mig ett snack med maken och lobba för en resa till New York. Man bara måste uppleva allt detta känner jag! :) SATC är fortfarande favorit här hemma och serien går varm mest alltid, jag tycks aldrig tröttna! ;)Minks: Men eller hur! :) Jag håller med dig, det är lååååång tid dit, men å andra sidan nu när det väl blir av så kan jag nog tänka mig att vänta lite. Den som väntar på något gott väntar alltid för länge, så är det bara! :)

 6. Linda: Så sant, det går inte att få för mycket där! :) Det är samma här, säsong 6 är favoriten och även om jag inte gråter hysteriskt som första gången jag såg sista avsnitter så nog kommer det en och annan tår fortafarande. Sniff!Aha, en till som ska till New York! Jag blir så avis på er! :) Ni kommer att få det underbart, det är jag helt säker på! :)

 7. Jeg har snart slitt ut hele min dvd-serie – tror jeg må kjøpe ny og bare ikke spille av den!!! *ler* Åk til New York, det MÅ du bare gjøre! Det var helt fantastisk!

 8. Koselig: Då kan du köpa den fina rosa boxen med alla avsnitt samlade. Jag skulle gärna äga den, som det är nu så är de lite spridda för vinden här hemma.Ja, jag känner att det är ett måste att inom en snar framtid åka dit. Låter härligt som sagt! :)

 9. Uuuunderbart säger jag bara. Och i oktober börjar tredje säsongen av Grey’s Anatomy. Har inte orkat tanka hem nåt nu på förhand. Men den som väntar på nåt gott :-) Fast baske mig, Sex and the City slår Grey’s :-D

 10. Jihoo jihoo jihoo! ;) Jag är KÄR i Sex and the city!(*hihi* Tänk att jag lämnade en kommentar på något som inte handlade om Mr Dreamy, men Carrie är ju faktiskt en kvinnlig variant för mej! ;))

 11. Amlon: Haha, se där ja! Jag håller med dig Mr Dreamy och Carrie är varandras motsvarigeter. Så nu är det bara att vänta, först på säsongs premiären av Gray´s Anatomy och sedan SATC The Movie! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *