Scrapblog något för en regning dag

ScrapblogAtt scrappa är oändligt populärt, jag skulle gärna testa men har inte riktigt hittat någon tid att dra igång projektet. Men i komboform med collage och datorer så har jag i alla fall kommit en bra bit på väg. Scrapblog.com är helt gratis och mycket lätt att använda. Man använder det direkt från webbplatsen och man kan välja om man vill använda en mall eller om man vill skapa något helt eget.  Ett roligt och lätt sätt att göra sina favorit bilder än mer personliga med ramar, mallar och text. Spara dem på CD eller lägg ut de fina bilderna på bloggen. Just nu håller jag på och pillar lite med våra bröllopskort och tanken är att jag ska bränna dem på en CD och spara när det blir klart. Perfekt sysselsättning en regning dag eftersom det är så roligt att tiden bara flyger iväg!Bild: Eget collage med bilder från scrapblog.com

signature

20 comments

 1. Att scrapa är underbart kul! För en pysselfia som mig är det rena drömmen. Hemma hos mamma står ett stort skrivbord fullt med alla tänkbara scrapinggrejer. Men det är hos mor det. Ska genast kika in på sidan du länkade till, det kan nog passa mig perfekt! Hoppas det blilr regn i morrn….;) Hihi

 2. Tack för tipsen på scrapsidan! Även om man inte gör något riktigt scrappande kan man ju hämta inspiration för foton till hemsidan, layouter osv! Kul!

 3. Scraping ser kul ut och det blir så fint, fast jag är ingen direkt pysslare, och skulle nog aldrig ta mig an det så, men att göra det på nätet, är ju kanon!!//M

 4. Linnéa: Jag har ju aldrig testat, men det ser hur kul ut som helst. Denna light variant gillar jag dock skarpt, blir inte så mycket att hålla rätt på heller! :)Jessica: Haha! Så bra, lycka till! :)Pernilla: Precis, det är en mycket bra inspirationssida. Kan hända att man redan har plockat med sig en och annan idé där i från! ;)Minks: Jag är i och för sig en pysslare av stora mått, men eftersom tiden är knapp just nu så är denna webbaserade light variant perfekt! :)

 5. Det var en rolig sida! Jag har alltid tyckt att scrapbooking verkar ta alltför mycket tid, även om det verkar kul att sitta och pyssla. Att göra det på nätet är en optimal lösning! Tack för tipset.

 6. Hej!Har börjat ramla in på din sida var och varannan dag.Den är jättekul att läsa!Tack för kul scrappingtips. Riktig scrapping är alldeles för tidsödande fören arbetande småbarnsmamma =)

 7. Alla: Så roligt att ni också gillade denna form av srapping light, inte klokt så man kan fastna i det!

 8. Natali: Ja visst var det skoj! :) Jag har inte skapat någon sida utan gjort olika collage som jag sedan bränt på en cd. Men man kanske borde skapa en sida i alla fall, det såg mycket trevligt ut på din! :)

 9. Scrappar en hel del för hand, men detta är nästan snäppet bättre! Behöver inte köpa en massa dyrt material för att komma igång, och blir det fel är det lätt att ändra. Min nya favoritsida!

 10. Struntlillstrumpa: Så roligt att scarpsidan är din nya favorit! Jag har inte scrappat vanligt någon gång men detta gillar jag skarpt, just nu (snarare fortfarande) pysslar jag med ett litet album till min dotter som hon kan titta på tvn.

 11. When you’re in the corner and have no money to move out from that point, you will require to receive the home loans. Just because it should aid you emphatically. I get short term loan every year and feel myself great because of this.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *