Världsklass!

Green Day Time of your lifeVissa låtar tröttnar man aldrig på, oftast är de knutna till fina minnen som poppar upp vid första strofen och som mynnar ut i ett trivsamt leende! Idag när jag åkte hem från vänninan A efter att ha mumsat urgod rabarberpaj större delen av dagen så spelades denna Green Day låten på radio. Jag höjde ljudet, minndes och njöt. Bättre än så här blir det inte, jag ryser av välbehag varje gång!Bild: Eget collage med bild från Youtube. (klicka på bilden för att lyssna)

signature

8 comments

  1. Jessika: Vilken bra musiksmak hon har din dotter, här hemma är det fortfarande mest Markoolio! ;)

  2. ÅÅÅ.. jag ryser så när jag hör denna låt! Det här var lite utav våran klasslåt under gymnasiet, vi var bara 4 i min klass så vi stod varandra väldigt nära. Så fort vi spelade den här började vi grina allihopa och tänkte på den dan vi inte skulle gå ihop längre.Oj vilka minnen!

  3. Ska genast lyssna =) Har precis laddat MP3n med semestermusiken i form av Nerina Pellot, Lars Winnerbäck, Tomas Andersson Wij, Tyler Hilton, Jessica Simpson, Schlager och lite techno. Ganska blandat mao.

  4. Linnéa: Jag har lite liknande minnen jag till denna låt, ryyyysningar som sagt! :)Nilla: Härligt! :)Malin S: Låter som en mycket trevlig sommarblandning du mixat ihop. Måste nog göra en sommarmix i min MP3 också, Green Day given på min lista! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *