Lite finns det ju faktiskt!

Lite nytt till garderobenDet har varit en rejäl torka på inspiration för lite klädshopping med alla kläder som går runt runt på reor som vara i evighet amen. Men nu har jag lyckas hitta lite favoriter, nya samt några inte så nya men väl värda att nämnas i alla fall. Denna outfit skulle jag bära med glädje!Klänningen Cream kommer från Indiska och är en av kommande veckas nyheter. För endast 149 kr är den ett fynd! Svart kofta med tryckknappar från La Redoute, 339 kr. Svarta pants att ha under klänningen, dessa är från H&M och ack så slut i lager men det finns många varianter där ute. Ryktet säger att det tex ska finns många fina på Åhléns. Eftersom klänningen är så pass utsvängd som den är (överdrivet på bilden dock) så passar det fint med ett skärp i midjan, detta är riktigt snyggt och kommer från La Redoute och kostar 379 kr. Halsbandet Olivia är även det en nyhet från Indiska, 59.50 kr. Väskan är en till i brunt skinn som jag fallit pladask för, samma ställe och samma märke. Japp det är en Wera från Åhléns och kostar 995 kr. Väskan finns i butik om någon vecka. Familjeboken som hjälper dig att hålla koll på dig och din familj, jag känner att det finns ett skrikande behov av denna här hemma för att styra upp all viktig information. Hjälpredan finns hos Inreda.com och kostar 350 kr, läs mer om den här!  Have2have har just nu rea och kombon Mary Janes och ballerina får mig givetvis på fall! Just nu kostar dessa 499 kr.Denna outfit funkar även perfekt till hösten, bara att byta pantsen mot jeans när kylan kommer och till det ett par höga stövlar.Bild: Eget collage med bilder från ovan nämda företag.

signature

8 comments

  1. Väskan var verkligen härlig. Jag har inte 1000 kr att handla väska för, tyvärr. Men sånt är livet som föräldraledig student. Tror jag ska gå en vända förbi Åhléns ändå. Och titta lite. För som Maria ovan säger, den ser ut att vara något av en must have.

  2. Maria & Veronika: Väskan är en keeper helt klart. Tyvärr så finns den troligtvis inte i handeln förens om ca 2 veckor för oss att känna och analysera.

  3. Väska var riktigt snygg! Jag är en riktig väskoman men har inte införskaffat någon ny på år och dar, det riktigt kliar i fingrarna på mig. Till hösten. DÅ ska en ny införskaffas!

  4. Vicke: Kalendern är en uppdatering på den som kom i början på året, håller med dig den verkar jättebra! :)Linnèa: Samma här, väskoman av stora mått. Tyvärr har det blivit några span för många nu så jag har ett elände att välja ut just den rätta kandidaten, mycket angenäma problem dock! :)

  5. Anneli: Ja visst är dom! :) Aha, men så bra då vet jag att den funkar lika fint som jag misstänkte då. Härligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *