Funkar finfint

Magic ballsJag har sneglat på denna lilla burk sedan den kom men det har aldrig varit riktigt rätt tillfälle när jag sett dem i butik. Nu har både rätt tillfälle samt inhandling gjorts. När jag fyllde år så fick jag en vacker ros som stod i en smal vas, jättesnyggt var det i 2 dagar ungefär innan vasen blev jätteful nertill. Vi försökte göra ren den men lite olika hemgjorda smala uppfinningar men inget funkade riktigt. Så på rean hos Isabella Smith så fanns dessa Magic Balls med så jag köpte dem och har nu testat göra ren vasen. Till min stora lycka och med minimal insatts är nu vasen som ny igen. Det enda kruxet med dessa kulor kommer när man är klar med dem, eftersom de är så små så hällde jag dem i en sil och la dem sedan på hushållspapper för att torka ordentligt innan de lades tillbaka i den lilla burken.Bild: Eget collage med bild från Google samt Isabella Smith.

signature

12 comments

  1. Att ha det gott: Jag är mycket glatt överaskad över hur bra det funkade så inhandla och börja leta objekt i skåpen! :)Minks: Haha! :) Men har du testat dem då?

  2. Nej jag har ju inte det… men nu så måste jag väl köpa :) Jag har määängder med smutsiga vaser hemma. Vi har väldigt kalkrikt vatten så mkt ränder är det! Frågan är om det funkar på kalkränder oxå?//M

  3. Hej longtime no see!!Jag har haft mycket att göra och tyvärr inte hunnit uppdatera så mycket, nu har jag trådlöst och kan sitta i solen och uppdatera min egen blogg och uppdatera vad som hänt i din. Här i spanien är det underbart just nu…vad fin din blogg är du är jätte duktig. vad som hänt hos mig får du veta om du kikar in!Ha det gott. Kram

  4. Minks: Ja det är jag inte helt hundra på att det funkar, men jag skulle tro att du har en ärlig chans i alla fall om du först grundar med att ställa vaserna i blöt med lite diskmedel eller dyl först och sedan tillsätter dessa magiska kulor och svingar runt dem ett tag! :)Junitjej: Tävling minsann, ska kika på det! Tack för tipset! :)Linnéa: Mycket fiffigt! Ja det är som jag svarade Minks, jag tror att det finns en god chans att det funkar. Men jag kan inte garantera det förståss! ;)Anette: Men hejsan! Så kul att höra från dig igen! :) Trådlöst är guld det. Jag kan tänka mig att det är ljuvligt i Spanien nu, även om det är fint här hemma med så saknar jag fortfarande sommar i Spanien. Jag ska kika in hos dig så snart jag tittat på Ernst! :)Kram

  5. hej!för att vattnet inte ska bli sådär “smutsigt” kan man ta lite klorin i det när man sätter ner blommorna. ca 1 tsk klorin till 1 liter vatten *tipsa* ;)

  6. Som vanligt är det ett tips som jag blev dölycklig av..jag har en hög vas som blitt helt förstörd nertill,skall genast beställa dom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *