Man kanske skulle möta våren i vida byxben ändå!

Jo, men jag börjar värma upp till modevåren 2015 så smått, till exempel så är jag mycket sugen på ett par byxor med vida ben. Det är ju faktiskt himla snyggt!

vidaben101

1. Dessa blå snyggingar kommer från Mango. 2. Vida svarta från H&M, dessa finns även i vitt för lite längre fram. 3. Sist men inte minst, dessa randiga med matchande topp från Lindex. De finns i butik från och med 18 mars.

Så jag kanske skulle ta och möta våren i lite 70 – tals vibbar trots allt. Never say never, eller vad var det han sa Mr Bond?

signature

10 comments

    1. Jodå, i sak håller jag med. Jag till exempel född på 70-talet :). Men modet, det klär jag så där i. Men det finns guldkorn tack och lov :).

  1. Jo, jag tycker också att det är tjusigt, men det är ju så opraktiskt: de blir smutsiga och regnar det så blir de blöta. På bilden tycker jag att de är för långa, inte det minsta elegant att kliva runt på sina byxor. Samtidigt så är för korta vida byxben inte vidare snyggt, så det gäller att hitta eden rätta längden som inte tar in hela gräsmattan in till soffan men samtidigt inte ser dumt kort ut, så för mig går de bort tyvärr :-( /Vänligen Lisa

    1. Du har många poänger här Lisa, och jag håller med dig om allt du skriver. För ska detta fungera lika stylish som i tanken så må de sitta perfekt. Jag ska prova några och ge dem en chans för på papperet så tycker jag det är jättesnyggt. På mig? Ja, det återstår att se :).

  2. LeahThanks for this – I have Common as Air in my "pile" – with this recommendation I'll move it to the top. Heard a great "commons related" story on local public radio this morning – am about to post link to the p2173 Tumblr account. Check it out. Would love to see reading list for your class, if you can share it.Thanks!Lucy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *