Storblommigt

kimono101

Jag här länge letat efter en blommig kimono att svepa om mig de där dagarna när frukosten är lång och större delen av dagen i övrigt mest tillbringas med allt det där som man längtat efter att få tid till. De bästa dagarna med andra ord. Men det har varit lite som att leta efter en nål i en höstack, antingen har de varit korta eller så har det varit snordyra. Inget av dessa har varit ett alternativ så jag har snällt fått vänta. Men så var vi på Indiska i helgen när vi var i Stockholm och där hängde det en storblommig finfin lång kimono på en galge som bara ser ut att vänta på mig. Sen ser jag bilden intill där det står en vacker tjej uppklädd till tänderna med kimonon på sig, well vissa säger fest andra säger sovmorgon :).

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *