DIY Jul # 1

Förr om åren så sprayade vi snöspray på fönstren inför jul, mycket festligt tyckte dottern. Men vi fick sluta med det då det var så svårt att få bort snön där i slutet på januari.

write202

Men det finns andra sätt att pynta fönster på än snöspray, till exempel blir det jättefint att bara skriva lite text och rita lite med en penna av den här typen. Roligt för alla åldrar och plätt lätt att ta bort när julen är över. Man kan välja att skriva på till exempel vitrinskåps dörren, fönstret eller så på en glasskiva i ram som här där man skrivit ner dagens meny. En fin idé till nyår till exempel.

write203

Om man söker lite mer utmaning än bara skriva lite lätt på fri hand så hittade jag denna mall som man skriver ut och som sedan ger en hjälpande hand. Himla fint blir det, men jag tror ändå att jag i år håller mig till det lite lättare alternativet ovan.

Tänk att det är 1 december redan, hög tid att börja pyssla med andra ord! Jag återkommer i ämnet snart igen!

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *