Bråda dagar

Som sagt, det är bråda dagar här hemma nu. Idag ska två lager Kalklitir upp på väggen i Astrids rum och imorgon ska vi börja plocka tillbaka alla hennes prylar för på söndag drar vi till Stockholm maken och jag och gör storstaden i två dagar. Utställning, hotell och så lite shopping så klart:

stuff202

1. Jag ser bland annat fram emot att besöka Leilas General Store i Mood Gallerian för lite julshopping. 2. Cos samt & Other Stories står också på listan, mest nyfiken är jag på ringen hos den sist nämna butiken. 3. Illums Bolighus hoppas jag ha dukat upp lite jul också, om inte så ska jag spana på den vackra vasen. 4. Ett besök hos Svenskt Tenn blir det också så klart, både hjärta och jul vill jag hinna kika på. 5. Jag är ju mycket svag för Rifle Paper Co s sortiment som ni säkerligen redan vet, jag läste på listan att många återförsäljare finns just i Stockholm . 6. Finns det svartvinbärs marmelad så slår jag till. 7. Ett besök i någon av Lexingtons butiker för att kika på en julklapp till dottern, måste hinnas med också. 8. Jag är så glad att Granit numer finns på webben också, men inget går upp mot ett besök i själva butiken. Jag funderar på en hattask som förvaring till Astrids rum tex. 9. En annan butik som jag är glad att den finns på nätet men ser fram emot att besöka på plats igen är H&M Home, där jag ska det nog blir jul och paket för hela slanten denna gång.

Jo, listan kan göras oändligt lång på allt man vill hinna se, känna och klämma på när man får chansen. Vi får se vad vi hinner med. Frågar man Astrid så är det viktigast att mamma och pappa besöker Hollister och Victoria´s Secret. Där är vi lite olika hon och jag *host*.

En riktigt fin helg önskar jag er alla!

Detta inlägg skrev jag i fredags och hade hoppats att det skulle läggas ut mitt på dagen ungefär, men jag och teknik är en riktigt dålig kombo så det kommer nu på söndag morgon istället då :). Tre lager Kaliklitir blev det innan det var klart till slut, så en aning ledbrutna sätter vi oss nu på tåget för att göra storstan, en härlig söndag önskar jag er andra!

signature

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *