Vitamin E

smorj103

Även om vintern inte riktigt har kommit än så har min hud helt rustat för vinter och är både trist och torr vid det här laget. Det är med andra ord läge att byta ut  den lite lättare hudlotionen mot någon typ av body butter som jag gör varje år den här tiden. Sagt och gjort, en Vitamin E från The Body Shop fick det bli. Jag har kört med deras body butter under hösten och vintern i flera år, och gillat dem massor. Problemet har dock ibland varit att många av dem doftar för mycket för mig. Jag vill ha en mild, nästan tvål lik doft och det fick jag med denna. Jag är urnöjd och rekommenderar den varmt till likasinnade.

signature

One comment

  1. Great beat ! I wish to apprentice at the same time as you amend your website, how can i subscribe for a weblog site?
    The account aided me a acceptablee deal. I had been tinny bit acquainted of this your broadcast
    provided brilliant clear idea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *