Tapeter {Tänk om, gör rätt}

Oftast så låter Johan och Astrid mig härja fritt med inredning här hemma. Det gillar det mesta och hejar glatt på. Men när vi nu ska byta en tapet på övervåningen så blev det stopp. Tvärstopp!

tapet303

Jag hade tänkt att vi skulle tapetsera väggen med den ack så vackra Hummingbird från Cole & Son, men si det tyckte inte familjen i övrigt. Argumenten emot var många, men främst var det väl att det var lite galet att tapetsera över fåglar med fåglar och det kan jag ju i och för sig hålla med om :). (Bildkälla)

tapet404

Så vi återvände till tapeter och tapetprover och kom gemensamt fram till att vi vill ha en tapet som går i blått & vitt för det gilla vi alla mycket. Så efter en del klurande har vi nu fyra kandidater. Tapeten från Ralph Lauren är en favorit sedan länge, så i ärlighetens namn så är det kanske den jag personligen hejar mest på. Edgar från Sandberg är också en riktig fining, lite större mönster men fortfarande lugn. Och så  klassikern Marigold Wedgewood från William Morris & Co som jag också funderat på tidigare. Sist men inte minst, en enfärgad i blå ton från Boråstapeter som heter Falsterbo plain 03. På onsdag är det färdig velat, då ska tapeten beställas. Häpp!

Fin måndag till er alla!

signature

5 comments

  1. Ja, att välja tapeter är inte lätt. Tycker alla ni väljer mellan är snygga. Ska bli spännande att se vad det blir!
    Kram!
    Liza

    1. Nej, det är svårt tycker jag. Det ultimata är ju om man är lyckligt över den i flera år framöver, och med tre viljor som ska tycka *host*. Men det blir finfint det här :).

      Kram Kram

    1. Det blir Ralph Lauren i den lilla hallen och så slog vi till på den från Boråstapeter i sovrummet när vi ändå var på gång. Återkommer med bilder på rummen när de är klara :).

  2. I read a lot of interesting content here. Probably you spend a
    lot of time writing, i know how to save you a lot of work, there is
    an online tool that creates readable, google friendly articles in seconds, just type
    in google – laranitas free content

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *