Draperad – Klockad – Broderad

Ett torsdagsnöje jag har är att kika in hos H&M på nätet och titta på alla nyheter. Ibland bjuds det på massor av roligheter, ibland inte så värst. Idag bjöds det inte på så mycket skoj för just mig, men triss i klänningar hittade jag minsann ändå. Tre klänningar som jag kommer hålla lite extra utkik efter i butik framöver.

dresses305

1. Draperade kläder gör under för figuren, denna klänning är dessutom lite längre (i omlott) vilket jag gillar om det ska vara nakna ben till. 2. Klockad, prickig och så lite längd på det. Man tackar. 3. På bild ser denna klänning ljuvlig ut, men det är svårt att se hur den sitter framtill och priset är aning högt för att vara H&M. Men titta och prova kan man alltid göra, för som sagt den har finfina potential denna.

Fin torsdag till er alla!

signature

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *