Klänning & Kappa

favoriter201

Det är kanske precis just nu som det är som roligast med kläder. Butikerna fylls till brädden med massor av nyheter som alla mer eller mindre flirtar med det faktum att vi snart ska få gå om kring med bara ben och spetsiga toppar. Min vana trogen så planerar jag att utöka garderoben med en ny klänning till påsk, förra året blev det en lila från Åhléns och i år funderar jag på denna från Indiska. Blir det inte varmt nog för bara ben, ja då ser det snyggt ut med svarta strumpbyxor till. I beskrivningen står det tunika, men om jag har tur så är den lite längre och fungerar som klänning även för mig.

favoriter202

Sen har vi det här med kappor och trench, ack så snyggt. Men jösses så svårt! Det är en  fin linje mellan snyggt och säck. Jag hittade en trench till slut för flera år sedan som jag glatt använder än idag, men jag har länge letat efter en snygg vårkappa som komplement. Denna från H&M i deras Conscious – kollektion ser fin ut så den tänkte jag leta upp och prova imorgon.

Nej nu går det inte att dra ut på det längre, nu drar vi igång städtorsdagen här hemma.

Fin torsdag till er!

signature

5 comments

    1. Visst är den fin! Jag har inte lyckats hitta min storlek i butik än, men jag jobbar på det :).

  1. hej! vill bara säga att du har en otroligt fin blogg, en intressant mix av det bästa. heja dig, och fortsätt det fina jobbet! blir ofta trött på andra större bloggar, men denna hänger kvar. tack, a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *