Kavaj, Spencer & Suits

En annan fördel med att ha fått lite mer kontroll och framför allt översikt i sin garderob är att man lätt kan kan se om det saknas något. I mitt fall var det tidigare svarta byxor, eller rättare sagt byxor i allmänhet. Nu är det kavajer. Jag har några finingar som hänger där, men de är sydda för en större tjej än jag är idag.

kavaj505

Jag har sökt länge och hittade tidigare en som jag ofta plockar fram, men jag har även önskat mig en ljusare att bära till våren. Passar den dessutom lika bra till vardag som lite festligare. Svarta byxor som jeans. Typ. Jag då är saken klar. Om några veckor, vecka 7 kommer denna i ämnet passande kavaj in i butik hos Lindex och den tänkte jag prova då.  Jag är mycket förtjust i kombinationen diagonal kedja och mörka kantband. Very Chanel! Jag har sagt det förr och säger det igen, Lindex går från klarhet till klarhet. Om min kärlek till deras kollektioner numer beror på att de ryckt upp sig på senare år, eller om det är jag som växt ikapp låter jag dock vara osagt ty lika glad är jag :).

spencer101

Senast i raden tv-serier som jag gått lost i på Netflix är Pretty Little Liars. Jag förstår ju att detta inte är en serie tänkt för en 41 årig mamma, men likväl så kan jag inte sluta titta då det är himla spännande mitt i allt surr som pågår runt omkring tjejerna serien handlar om. Förutom att det är roligt att se denna donna igen, och denna så är stor del av behållningen rollfiguren Spencer Hastings garderob. Fantastisk! Vilket leder mig in på serien som jag plöjde innan, nämligen Troian Bellisarios (som spelar Spencer) pojkväns serie Suits! Som är mycket bra även den, men också sevärd på grund av miljöerna och så alla dessa ursnygga kläder. Som vanligt, inspirationen är fri så fånga den när du kan! (bild via pinterest.com)

Fin måndag till er alla!

signature

4 comments

  1. Åh jag och maken är helt fast i Suits! Vad bra den är! PLL har jag sett några säsonger av, håller med om att vi kanske inte är målgruppen men jakten på A är spännande. :)

  2. Åh, jag håller med på alla punkter, rakt av! Jag och maken kollar just nu säsong 3 av suits, Pretty Little Liars får jag däremot ha för mig själv. Och jag känner med dig, 38 år och kollar ungdomsserier… äsch, det finns värre saker va? ;)

    1. Jamen det ska vi tro det gör, absolut :).

      Det är samma här, Johan tycker att Pretty LL är en hemsk “pratserie” som han kallar dem. Han kan inte se dem, värst var det när jag tittade på Gilmore Girls det kröp i kroppen på honom då av allt prat om ingenting. Haha, stackarn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *