Kofta blir kavaj

Jamen så kom då det där efterlängtade paketet med finkläder till mig och dottern. Jag ville ju så gärna ha den där paljettkoftan men hittade den inte i butik så det fick bli nätet. Slängde av mig den koftan jag hade på mig och på med den nya. Som den glittrade! Så fin så fin så fin. Men tyvärr var den nästan precis lika kliig som fin. Jag har provat den några gånger idag också, men nej det går icke! Den går i retur idag.

 

Men denna gång tänkte jag prova på att byta vara, paljettkofta mot smokingkavaj. Byxorna har jag tipsat om tidigare, och de är jag urnöjda med så en passande kavaj till den för rimlig slant kan nog bli bra det med. Glittra får jag helt sonika göra själv :).

signature

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *