We All get dressed for Bill C

 

Jag missade denna dokumentär om den legendariska Bill Cunningham när den gick på K special i somras och blev så glad att när den nu finns under nyheter hos Netflix. Och visst är han en udda fågel Bill Cunningham, och visst ställer man sig en hel del frågor under filmens gång. Men mest av allt så ler man med denna man som lever som han älskar och gör det med samma glöd nu vid 84 års ålder som när han en gång startade. Lite teknik har han släppt in, men det mesta tekniska vill han ska få vara som det alltid varit. Känns lite bekant även för denna 41 åring *host*. Men en sak är säker, det är få som kan nosa upp nya trender som Bill.  Har ni möjlighet så se Bill Cunningham New York så gör´t!

 

signature

5 comments

  1. eastcoastmom i Madrid: Han är helt underbar den mannen! Jag har bara följt honom några år via tidningens webb, men det tog bara en titt på honom och hans jobb så var jag fast :).

  2. O en ny favorit för mig! Jag har inte hört om honom förut men jag älskar New York fashion så jag blir definitivt en "följare". Tänk så mycket bra tips jag får här hos dig Helena!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *