Min stil del 1

Ja, som jag nämnde i fredags så insåg jag något när jag bläddrade igenom senaste H&M katalogen. Jag har en stil. Och om jag ska vara helt ärlig så hände inte detta nu, det har varit så några år nu när jag tänker till men inte reflekterat över det.  Men oj, så resan hit varit lång och brokig :).

varen2014

Tidlöst var ett ord som jag inte riktigt förstod alls tills jag var kring 35. Jag har provat mig igenom snudd på alla stilar utom kanske punk. Med varierat resultat så klart. Tanken på att köpa kläder långsiktigt var inte heller något jag la stor vikt vid. Sen har vi det här med att mixa & matcha som jag tjatar så mycket om, det är det som är ledorden i min garderob idag. Om det kommer in ett udda plagg, så är det någon festblåsa eller liknande. Annars vet jag att just det plagget blir hängande. För att inte tala om hur länge den blir liggande i tvättkorgen innan den blir tvättad. Av kläderna på bilderna ovan funderar jag på att slå till på det svarta byxorna med vita detaljer i vinter och så får det räcka även om jag tycker att alla plaggen var fina. Byxorna får bli mitt “trendiga” plagg för säsongen.

1. Tröja 2. Byxa3. Tröja4. Cardigan5. Mönstrad byxa6. Klänning.

var2014_1

Men så vad är min stil då? Lite av den kan vi se ovan som blus, svarta byxor. Stor väska och glasögon, boots och scarf. Samt kofta/cardigan/kavaj som jag bär något av varje dag sommar som vinter. Kjolar och en hel hop med klänningar. Skor på klack, ballerinas och stövlar. Och många toppar och linnen, det är nog den samling  jag numer är gladast över för de är just toppar och linnen som knyter ihop garderoben till slut ändå. Ett par svarta byxor, en topp, ett par lite snyggare skor, kofta och scarf. Det kan liksom inte bli fel :).

1. Blus2. Stora runda solglasögon3. Ullhatt4. Svart byxa5. Cardigan6. Scarf7. Boots8. Stor väska.

Jag tänkte spinna vidare i ämnet under våren, men just nu ska jag försöka bota min feber med lite ostkaka, Mums!

signature

4 comments

  1. Snygga saker du hittat, men jag fastnade mest vid ordet ostkaka. Vad äter du för sort? Jag som är från Hälsingland anser ju att det bara finns en sorts äkta ostkaka, allt annat är grynpudding. :-)
    //HelenaL

    1. Jag håller så med dig Helena och jag vet precis vilken ostkaka du tänker på. Men tyvärr är den inte längre ett alternativ för mig då jag inte kan äta gluten längre. Lägger man dessutom till att maken äter LCHF just nu, ja då är det nog inte ens gynpudding :). Men det ska sägas att jag tyckte att det var mycket gott och påminde om ostkakan även om den inte hade en chans att vara som äkta vara. Den jag gjorde grundades på keso, mandelmjöl, ägg och bittermandel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *