Lyckopiller 2

Jag har helt klart ett större behov än någonsin efter pasteller i år. Jag skyller det helt på det trista vädret vi haft ett tag nu. Men oavsett orsak så blev jag så himla glad när jag fick syn på denna tvåa på Rönngatan i Malmö, ett riktigt lyckopiller är det!

bolaget303

Köket med alla “pigga” detaljer, här skulle jag gärna dricka min kopp te på morgonen. Den grå färgen i kombination med guld/brons-tonen på detaljer är en favorit sedan tidigare och är den samma som vi valde till Astrids rum förra året. Marmorskivor, porslinsho och öppna hyllor. Inget unikt, men jag faller som en fura varje gång. Jag inspireras så mycket mer av dessa lite “stökiga” hemmen än de stilrena/strama som jag ibland kan uppleva lite nakna och sakna liv. Jag inser så klart att det här är ett sätt att leva, antingen har man ordning och uppstyrt och trivs så. Medans vår familj lever i ett smått kaos för jämnan i någon typ av harmoni med alla våra prylar och det är just det som är hemma för oss. Men åter till köket i Malmö, dörren till skafferiet. Klockren!

bolaget304

Jag blir också påmind om mitt vilande projekt (jo det är många …), att lära mig sy en hissgardin. Anledningen till att det projektet är just vilande är för att jag gärna vill ha ett tyg från Svenskt Tenn, men det är ju sjukt svårt att välja vilket! I-lands problem när det är som trevligast så klart. Vill ni se mer av den fina lägenheten så hittar ni den här hos Bolaget.

En riktigt fin helg önskar jag Er alla!

signature

2 comments

  1. Jag vill också lära mig sy en hissgardin! Hur svårt kan det va, liksom? I ett fint tyg, och inuti fönsternischen precis sådär. Får nog bli ett projekt framöver minsann. Trevlig helg på dig, H!

    1. Det får bli ett mål för oss i år Jessica, att få till den där hissgardinen! Som sagt, hur svårt kan det vara egentligen :).

      Fin fin helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *